Capele pentru viitorii miri, la Mamaia

Apropo.ro / 19.09.2013, 16:30
Capele pentru viitorii miri, la Mamaia
Pentru a sprijini viitorii miri care vor să se căsătorească la malul mării, Radu Mazăre și edilii constănțeni vor construi două capele pe litoralul românesc, la Mamaia.

Consilierii locali din Constanța au aprobat, în ședința de miercuri, două proiecte de hotărâri privind transmiterea dreptului de folosință, pe perioada existenței construcției, pentru două terenuri către Arhiepiscopia Tomisului.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Radu Mazăre a anunțat, la finalul ședinței, că pe aceste terenuri vor fi construite două capele unde se vor putea căsători atât constănțenii, cât și turiștii.

Totuși, primarul crede că la capelele din Mamaia nu ar trebui oficiate și slujbe de înmormântare deoarece nu consideră că este potrivit „să umblii cu mortul” printre carele alegorice.

Ce are credința și Dumnezeu și lucrurile bune pe care le faci cu distracția și plaja? Înalt Prea Sfântul m-a rugat, sunt multe solicitări, pentru noi nu-i nimic deosebit că mergem la biserică, iar cei care se căsătoresc, se căsătoresc undeva la malul mării. Pentru alții din țară e un lucru deosebit și pot să-și cupleze căsătoria, mersul la biserică, nunta cu petrecutul la mare, ori eu vreau să ofer tot ce este și se poate oferi de la… până la…„, a declarat Radu Mazăre, la finalul ședinței Consiliului Local.

Citește mai multe detalii despre construirea capelelor din Mamaia, pe Mediafax.ro