Capello este interesat de Barcelona

Apropo.ro / 01.02.2002, 09:34
Capello este interesat de Barcelona
Antrenorul echipei AS Roma, Fabio Capello, a recunoscut ca este interesat sa preia conducerea tehnica a formației spaniole CF Barcelona, informeaza agenția Onefootball. Potrivit anumitor informații, Capello l-ar putea înlocui pe banca tehnica a echipei Barcelona pe Carles

Antrenorul echipei AS Roma, Fabio Capello, a recunoscut ca este interesat sa preia conducerea tehnica a formației spaniole CF Barcelona, informeaza agenția Onefootball.

Potrivit anumitor informații, Capello l-ar putea înlocui pe banca tehnica a echipei Barcelona pe Carles Rexach, avînd în vederea rezultatele slabe al echipei catalne din ultima perioada.

„Nimeni nu poate spune ce echipa voi antrena în viitor. Sînt sigur însa ca nu ma voi întoarce niciodata la AC Milan. Am un contract cu AS Roma, dar ma intereseaza sa preiau conducerea tehnica a formației Barcelona”, a spus Capello.

Președintele clubului AS Roma, Franco Sensi, a declarat recent ca dorește sa prelungeasca acordul lui Capello. Contractul lui Fabio Capello cu AS Roma expira în anul 2003.

Capello, care a antrenat pentru un sezon gruparea Real Madrid, considera ca vor exista speculații privind numirea sa ca antrenor al unora dintre cele mai valoroase echipe din Europa. „Cînd muncești serios și rezultatele se vad, este normal ca multe cluburi sa fie interesate de tine”, a spus tehnicianul.

Capello a declarat ca unul dintre obiectivele echipei AS Roma este cîștigarea Ligii Campionilor, dar mult mai importanta este cîștigarea campionatului Italiei. „Daca vom ajunge în semifinalele Ligii Campionilor, voi fi mulțumit. Ne aflam într-o grupa echilibrata și este greu de crezut ca echipe ca Barcelona și Liverpool vor ieși din competiție înainte de sferturile de finala”, a afirmat Capello.

Sursa:www.mediafax.ro