Capello, mulțumit de achiziționarea lui Mutu

Apropo.ro / 16.01.2005, 14:08
Capello, mulțumit de achiziționarea lui Mutu
Antrenorul echipei Juventus Torino, Fabio Capello, s-a declarat mulțumit de achiziționarea jucatorului român Adrian Mutu, pe care l-a caracterizat drept "un atacant de clasa", informeaza site-ul oficial al gruparii italiene. "Mutu este un jucator rapid, cunoaște campionatul


Antrenorul echipei Juventus Torino, Fabio Capello, s-a declarat mulțumit de achiziționarea jucatorului român Adrian Mutu, pe care l-a caracterizat drept „un atacant de clasa”, informeaza site-ul oficial al gruparii italiene.

„Mutu este un jucator rapid, cunoaște campionatul italian și are toate calitațile pe care eu le vreau de la un jucator. La Parma a demonstrat ca este un atacant de clasa, complet: marcheaza, da pase de gol, executa bine loviturile libere. Sînt mulțumit de achiziționarea sa”, a declarat Capello.

Adrian Mutu a semnat un contract pe cinci sezoane cu clubul Juventus Torino, care intra în vigoare pe 18 mai, cînd îi expira suspendarea de șapte luni dictata de Federația Engleza (FA) dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

Mediafax