Capetele-chiflă, un nou trend japonez scandalos

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 11:47
Capetele-chiflă, un nou trend japonez scandalos
Tinerii din Japonia se dau în vânt după o nouă metodă de a-și "îmbunătăți" look-ul, prin injectarea frunții cu soluție salină.

Piercing-urile și tatuajele sunt deja demodate în alte colțuri ale lumii, unde tinerii au o concepție bizară despre ce înseamnă să arăți bine.

Noul trend în rândul tinerilor din Japonia este „capul-chiflă”. Look-ul se obține prin injectarea unei soluții saline în frunte, până când se formează o „chiflă”, mijlocul fiind apoi presat cu degetul mare pentru aspectul final.

Această intervenție a ajuns atât de populară în Japonia încât a devenit subiectul unui documentar National Geographic.

Tratament cu soluție salină

Aspectul dramatic este rezultatul a două ore de €œtratament iar efectul durează între 16 și 24 de ore, după care soluția salină este absorbită de corp, iar fruntea revine la forma inițială.

Pentru documentarul de pe National Geographic trei tineri au fost de acord să fie filmați în timpul procedurii și au spus că senzația este neplăcută, dar sunt de părere că merită, arătându-se foarte încântați de rezultatul final. „€œArăt delicios!”, a spus unul din tineri.

Modificarea corporală cu soluție salină este o procedură practicată de mulți ani, însă era aplicată altor părți ale corpului.

Acum, unii tineri din Japonia nu merg în club decât dacă se a€œranjează astfel.