Capitala va avea un cartier rezidențial de tip Beverly Hills

De: Carmen Ulian / 12.02.2015, 15:00
Capitala va avea un cartier rezidențial de tip Beverly Hills
Corbeanca se transformă într-un Beverly Hills al Bucureștiului. În acest an se vor demara lucrările la primele 40 de vile din cele 1.000 de unități câte sunt în plan.

Corbeanca se transformă într-un Beverly Hills al Bucureștiului, consideră Dragoș Cincă, fondator al retailerului de produse electrice și electrocasnice Flamingo, care va începe în acest an primele 40 de vile din cele 1.000 de unități pe care vrea să le construiască pe termen lung în zona respectivă.

„În zona Corbeanca au existat în consolidări de terenuri de 10 hectare în sus, unde se pot construi cartiere rezidențiale și care vor ridica zona. Cererea este în creștere explozivă. Dezvoltarea Paradisului Verde (complex construit de omul de afaceri Cristian Tânțăreanu, n.r.) a contat foarte mult, a crescut zona. Magazinul Mega Image din Corbeanca are cele mai bune vânzări pe metrul pătrat din tot lanțul. Zona se transformă în Beverly Hills-ul Bucureștiului”, a declarat Cincă, într-o conferință de presă.

Omul de afaceri, care a trăit în perioada 2007-2014 în Anglia, a cumpărat între 2001 și 2003 terenul de 60 de hectare pe care vrea să construiască în primă fază 150 de vile, din care 40 în acest an. Pe termen lung, însă, Cincă are în plan dezvoltarea a 1.000 de vile.

Mai multe detalii pe Mediafax