Capsula de slabit – cum functioneaza pastilele de slabit?

Apropo.ro / 15.01.2009, 17:21
Din dorinta de a slabi fara efort, foarte multe femei apeleaza la ajutorul pastilelor de slabit.

Din dorinta de a slabi fara efort, foarte multe femei apeleaza la ajutorul pastilelor de slabit, acele „pastile minune” care garanteaza o silueta perfecta.

Dar chiar asa de simplu sa fie?

Ne gandim ca este mult mai usor sa luam o pastila decat sa facem sport sau sa urmam un regim de viata sanatos, si de cele mai multe ori ignoram contraindicatiile si efectele adverse.

In farmacii exista multe produse care ajuta la slabit, unele se elibereaza doar cu reteta (cum ar fi statinele sau o serie de produse pe baza de cafeina si efedrina deoarece acestea accelereaza metabolismul, maresc arderile si se administreaza cu precautie, mai ales la hipertensivi si cardiaci), in timp ce alte medicamente nu au nevoie de reteta.

Majoritatea produselor de acest gen sunt obtinute din fructe sau plante, unele contin extracte ce accelereaza arderile – guarana, citrin, chitosan, cafea, in timp ce unele sunt pe baza de tarate, care da senzatia de satietate si scade apetitul.

Toate medicamentele au atat efecte benefice cat si efecte negative.

pastile de slabitAvantajele pastilelor de slabit

-grabesc eliminarea grasimilor din organism;

-actioneaza asupra centrului din creier care coordoneaza apetitul si senzatia de satietate;

Efecte negative ale capsulei de slabit

folosirea permanenta creeaza dependenta;

-dereglari de metabolism;

-poate fi afectat atat sistemul nervos central dar si cel cardiac;

-este posibil sa duca la cresterea in greutate;

-afecteaza sistemul imunitar, producand modificari hormonale;

-risc ridicat de infertilitate;

-insomnii, depresie;

Iata cateva produse care promit sa faca minuni

1. Super Slim – pastile de slabit pe baza de fructe si plante naturale, ce au ca efect slabirea rapida si infrumusetarea. Produsul contine diverse extracte naturale care iti dau senzatia de satietate.

Este numit „Super Arzatorul de Grasimi” sau „Inamicul Grasimii„, pentru ca poate descompune imediat prin metabolism grasimea corpului, transormand-o in energie.

2. Fitomagra Attivasupliment cu crom si extracte vegetale – intensifica metabolizarea grasimilor si lipidelor, diminueaza apetitul pentru dulciuri, are rol depurativ, antioxidant si diuretic.

3. Lida Daidaihua-supliment alimentar conceput dupa o veche formula chinezeasca de scadere si mentinere a greutatii.
Aceste pastile au fost create special pentru persoanele incapabile sa slabeasca urmand un regim clasic de pierdere a greutatii.

4.ProSlim– pastile de slabit pe baza de plante medicinale, cu efect termogenic pentru pierderea in greutate.

Sunt create in laboratoarele din Statele Unite si ajuta corpul la arderea caloriilor in mod natural prin folosirea eficienta a grasimilor stocate in organism pentru a produce energie.
Aceste pastile trebuie asociate cu un regim de alimentar sanatos si cu miscare zilnica.

Daca accesezi forumurile de specialitate vei gasi foarte multe persoane multumite de rezultatul pastilelor de slabit dar si persoane care au avut de suferit din cauza acestora. Iata cateva exemple:

„Eu am folosit pastile Reductil, pot spune ca sunt foarte bune, aveam 77 de kg 1.62cm. Cand am inceput tratamentul luam Reductil de 10 mg, in primele 2-3 saptamani transpiram foarte mult, si simteam nevoia sa beau 1l-2l de apa pe zi, imi disparuse senzatia de foame continua, mancam o salata pe zi si 2 mere, pentru ca mai mult nu puteam, simteam ca mi se umfla stomacul… Deja incepuse sa se vada rezultatele din prima luna, ajunsesem la 68 de kg, eram fericita ma simteam alta persoana…In final am ajuns la 55 de kilograme…acum sunt super fericita si multumita, arat bine si ma mentin, mi-am schimbat complet modul de viata. „(parinti.com)

„Eu nu as recomanda niciodata pastile pentru slabit, fac asa mult rau!”(pastile-de-slabit.blogspot.com)

„Dragelor nu mai luati pastile si prafuri de toate felurile pentru slabit! daca aveti norocul sa nu ingrosati rindurile miilor de femei din lumea intreaga care au cam decedat de la astfel de prafuri sau pilule, veti face cunostinta cu efectul yo-yo. Adica, veti slabi citeva kilograme si veti pune inapoi poate chiar mai mult.”(forum.flu.ro)

“Saptamana trecuta am incercat o pastila minune. Am intrat hotarata intr-o frarmacie si am intrebat ce pastile de slabit imi recomanda. Mi s-a zis la fel ca altora – naturiste, fara efecte secundare. Am venit bucuroasa acasa si in ziua urmatoare, de dimineata (asa se ia pastila) plina de sperante am inghitit pilula verde. Am crezut ca dau coltul. Am luat una vineri dimineata si am crezut ca mor. M-a luat cu ameteala, parca as fi fost drogata, agitatie psihomotorie, usoara schizofrenie, stari de voma, de lesin, nu ma puteam tine pe picioare, stare de panica… o nebunie, am crezut ca mor, cel putin 2 ore nu m-am putut ridica de pe canapea.”(healthy.ro)

Chiar astazi, ziarul Cancan a relatat cazul unei coafeze din Targul Mures care a murit, sustin medicii, din cauza pilulelor de slabit.

In concluzie, cea mai buna metoda de a scapa de kilogramele in plus ramane aceea de a urma o dieta echilibrata asociata exercitiilor fizice.

ATENTIE, JOIA VIITOARE VOM VORBI PE LARG DESPRE PASTILELE DE SLABIT SUPER SLIM!

TU AI FOLOSIT PASTILE DE SLABIT? CE PARERE AI, CREZI CA DAU RANDAMENT? COMENTEAZA AICI!