Caravana “Dansez pentru tine” – Ştefănel şi Cristinica au văzut pentru prima oară marea

Apropo.ro / 21.07.2008, 00:00
Caravana “Dansez pentru tine” - Ştefănel şi Cristinica au văzut pentru prima oară marea
Copiii din liga învingătorilor de la PRO TV, pentru care au dansat perechile Andreea Bălan – Petrişor Ruge şi Alex - Cristina Stoicescu, şi-au mai împlinit un vis, o dată cu sosirea caravanei la Constanţa.

Micuţii îşi doreau să vadă cu ochii lor Marea Neagră, iar echipa “Dansez pentru tine” le-a pregătit o surpriză. Invitaţi să îi susţină pe participanţii la preselecţie, cei doi au mers legaţi la ochi de la intrarea în Constanţa pînă pe malul mării, unde au prins chiar răsăritul. Prima întîlnire cu marea şi plaja i-a lăsat pe Ştefănel şi Cristinica fără grai. Lor li s-au alăturat micuţa Andreea, Mirela Tiron, Ionuţ Pavăl şi Adriela.

Oraşul de pe malul mării s-a transformat pentru două zile în cea mai spectaculoasă scenă de dans. Juriul format din Mihai Petre, Beatrice Rancea şi Edi Stancu a rămas plăcut impresionat de varietatea stilurilor de dans învăţate de participanţi. Delia Matache nu a rezistat mai mult de cîteva minute la masa juriului. S-a ridicat de pe scaun şi a început imediat dansul, a repetat alături de concurenţi şi le-a dezvăluit cîteva secrete pentru a cuceri repede ringul şi spectatorii. Nici Mihai Petre şi Elwira Duda, veniţi direct din luna de miere, nu s-au putut abţine şi au încins atmosfera pe ritmuri latino.

Pentru că a ţinut morţiş să îi susţină pe concurenţi, Iulia Vîntur a venit special la Constanţa, unde a fost asaltată de fanii emisiunii, cărora le-a împărţit sute de autografe, dar şi încurajări. Ultima oprire a caravanei “Dansez pentru tine” a fost la Bucureşti, în weekend-ul care a trecut.