Caravana “Românii au talent” începe

De: Mioara Tronaru / 17.08.2011, 11:10
Caravana “Românii au talent” începe
Caravana “Românii au talent” este gata să strabată ţara în lung şi-n lat în căutarea de noi eroi. Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, juriul show-ului “Românii au talent” de la PRO TV sunt gata să-i descopere pe cei mai talentaţi şi mai curajoşi oameni ai ţării.

Caravana „Românii au talent” va începe pe 20 august şi va ajunge în Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi şi Constanţa. Pe lângă preselecţii, în fiecare dintre aceste oraşe vor avea loc şi super show-urile „Românii au talent”, la care sunt invitaţi toţi cei care vor să îşi susţină eroii şi să vadă un spectacol cu totul şi cu totul special.
„Eu nu mă gândesc foarte mult la cum o să fie. Ştiu că vreau să fiu uimit, surprins, emoţia de pe scenă să ajungă la mine în doze mari. Cred şi sper că oamenii au prins curaj şi şi-au dat seama că acest show le poate transforma visele în realitate şi le poate schimba viaţa”, a declarat Mihai Petre.
„Mi-a fost dor de show-urile de la . Abia aştept să mă aflu din nou în faţa scenei, să simt emoţia şi bucuria concurenţilor. Şi în acest sezon, eu voi fi din nou alături de ei şi îi aştept cu drag pe toţi cei care au talentul de a ne surprinde”, a declarat şi Andra.
Smiley şi Pavel Bartoş cei doi prezentatori de la „Românii au talent” sunt şi ei gata să pornească din nou în această aventură şi abia aşteaptă să vadă ce surprize vor mai descoperi prin ţară de această dată.
Datele preselecţiilor „Românii au talent”:
Craiova – 20 august, Teatrul „Marin Sorescu”
Timişoara – 30 august – Hotel Continental
Cluj – 6 septembrie – Hotel Belvedere
Iaşi – 13 septembrie – Complex Traian
Constanţa – 20 septembrie – Hotel Ibis