Caravana sezonului şapte Românii au talent porneşte pe 21 august

De: Cătălina Matei / 18.08.2016, 09:11
Caravana sezonului şapte Românii au talent porneşte pe 21 august
Caravana sezonului şapte Românii au talent porneşte în fabuloasa călătorie pentru descoperirea talentului autentic.

Românii care au un talent cu care se mândresc sunt aşteptaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în lupta pentru marele premiu şi titlul de erou naţional sau pentru premiul de originalitate.

Caravana are prima oprire pe 21 august la Constanţa, la hotel Oxford, unde, începând cu ora 10:00, dobrogenii sunt aşteptaţi să demonstreze că talentul lor merită să fie văzut şi aplaudat de o ţară întreagă. După Constanţa, preselecţiile vor continua în Galaţi, Bacău, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca şi Chişinău.

Ai încredere în talentul tău! Urmăreşte-ţi visul şi trăieşte spectacolul vieţii tale! Şi tu poţi ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăzneşti să uimeşti o ţară întreagă! Ai curajul de a păşi pe scena care schimbă destine şi vino la preselecţiile pentru noul sezon Românii au talent!

Înscrierile pentru cel de-al şaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe oraşe din ţară.