Caravana Supravieţuitorul porneşte prin ţară

De: Nicoleta Nicolae / 19.03.2016, 07:00
Caravana Supravieţuitorul porneşte prin ţară
Începând de săptămâna viitoare, caravana Supravieţuitorul va porni în căutarea celor mai aventurieri, curajoşi, exploratori şi rezistenţi concurenţi, pentru primul sezon al show-ului care a revoluţionat televiziunea în întreaga lume!

Cei care doresc să îşi testeze limitele în ceea ce va deveni, cu siguranţă, aventura vieţii lor sunt aşteptaţi în Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca! Toţi cei care vor veni la preselecţii au şansa să demonstreze că au ce trebuie pentru a fi printre cei 18 aventurieri care vor ajunge într-un colţ de paradis rupt de civilizaţie, în lupta pentru marele premiu al show-ului!

 

Prima oprire a caravanei Supravieţuitorul este în Bucureşti, pe 25 martie, la Hotel Ramada Bucharest Park, de la ora 10:00. Timişorenii cu spiritul aventurii sunt aşteptaţi la Hotel Continental, pe 2 aprilie, de la ora 10:00, iar pe 9 aprilie este rândul celor din Iaşi să arate că sunt învingători, la Hotel Unirea. Caravana Supravieţuitorul are ultima oprire în Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, tot începând cu ora 10:00.