Caravana „Vocea României” ajunge la Bucureşti

De: Cătălina Matei / 27.06.2014, 08:00
Caravana „Vocea României” ajunge la Bucureşti
Pe 28 şi 29 iunie, caravana „Vocea României” soseşte în Bucureşti, la hotelul Phoenicia, după ce a trecut prin Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Ediţia a patra “Vocea României”, emisiunea difuzata de PRO TV, invită participanţii să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi să impresioneze prin voce la preselecţiile din oraşul lor. Cei înscrişi pe platforma online sunt aşteptaţi sȃmbătă şi duminică la hotel Phoenicia (blvd. Alexandru Şerbănescu, nr. 87), pentru a demonstra de ce merită să cȃştige trofeul „Vocea Romȃniei” şi marele premiu de 100.000 de euro.

La prima preselecţie din Cluj-Napoca, de pe 8 iunie, transilvănenii au cȃntat în cadrul audiţiilor pȃnă tȃrziu în noapte. Participanţii şi-au aşteptat răbdători rȃndul, pentru a arăta de ce merită să fie următoarea voce a Romȃniei.

La Iaşi, pe 15 iunie, îndrăgostiţii de muzică şi-au testat limitele vocale prima fază a preselecţiilor încurajaţi de Iulian Canaf, fostul concurent al primului sezon “Vocea Romȃniei”.

La Timişoara, pe 22 iunie, timişorenii şi-au arătat preferinţele pentru Rihanna şi Christina Aguilera, ale căror melodii au fost preluate în cadrul audiţiilor. Două foste concurente de la ediţia trecută, Kinga şi Claudia Iuga, au venit să îi susţină pe noii participanţi.