Caravana „X Factor” ajunge la Iaşi

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2016, 13:52
Caravana „X Factor” ajunge la Iaşi
Caravana „X Factor” ajunge mâine la Iaşi, oraşul din care provine câştigãtorul primului sezon al super show-ului de la Antena 1, Andrei Leonte.

De-a lungul celor cinci sezoane difuzate, o mulţime de concurenţi au reconfirmat faptul cã Moldova are foarte mulţi oameni talentaţi, iar în acest week-end, aceştia au o nouã şansã pentru a se face remarcaţi şi a pãşi în lumea celebritãţilor. Astfel, sâmbãtã şi duminicã, echipa „X Factor” îi aşteaptã, începând cu ora 09:00, la Universitatea Apollonia, din strada Muzicii, nr. 2.

De la Iaşi, caravana porneşte din nou la drum, urmãtoarele opriri având loc pe 17 mai la Galaţi, oraşul din care provine câştigãtorul celui de-al patrulea sezon „X Factor” şi pe 17 şi 18 mai la Chişinãu. Înscrierile continuã încã pe www.xfactor.a1.ro, tot aici, telespectatorii putând consulta programul complet de audiţii al super show-ului de la Antena 1.

Ai mai mult decât voce? Crezi cã ai factorul X? Aratã-le tuturor cã poţi fi urmãtorul câştigãtor, urcã pe scenã spre succes! Fii tu marele hit X Factor 2016!”, i-a îndemnat Rãzvan Simion pe cei care încã mai stau pe gânduri, întrebându-se dacã locul lor este pe scenã, iar Dani a completat: „Eşti relaxat, stai probabil la televizor şi deodat auzi sunetul X Factor. E chemarea ta! Muzicã gãseşti peste tot, dar scena ta este la X Factor!”