Cârcotaşa Alexa Niculae, emoţii înainte de finala naţională a Eurovision 2015

De: Nicoleta Nicolae / 08.03.2015, 09:00
Cârcotaşa Alexa Niculae, emoţii înainte de finala naţională a Eurovision 2015
Realizatoarea rubricii “Vocea Poporului”, din emisiunea Cronica Cârcotaşilor, este încrezătoare în şansele pe care le are cu piesa “Chica Latina”.

Alexa Niculae a ajuns pentru a doua oară în finala naţională a Eurovision, de această dată, împreună cu Aurelian Temişan şi piesa “Chica Latina”. Realizatoarea rubricii “Vocea Poporului”, din emisiunea Cronica Cârcotaşilor, a reuşit o performanţă similară în urmă cu cinci ani.

„Compozitorul Mihai Alexandru mi-a cerut un text pentru selecţia din acest an a Eurovisionului, aşa s-a născut colaborarea cu Aurelian Temişan”, spune Alexa. Cârcotaşa este optimistă în ceea ce priveşte finala de la Craiova: „Cred că anul acesta vom avea parte de o finală interesantă şi sper ca totul să fie de bun augur, cu un rezultat pe masură. Poate Viena”.

Cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării telespectatorilor, dar şi votului unui juriu de specialitate, ponderea televotului fiind egală cu cea a juriului. Finala naţională a Eurovision 2015 va avea loc pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova.

Alexa Niculae face parte din echipa Cronicii Cârcotaşilor din anul 2012. Emisiunea difuzată la Prima TV, în fiecare miercuri, la 20:30, împlineşte 15 ani în această primăvară.