Care e diferența între oja semipermanentă și gel?

De: ApropoTV.ro / 22.12.2022, 16:12
Care e diferența între oja semipermanentă și gel?

Când să alegi un tratament semipermanent? Diferența de a alege între o oja semipermanenta sau o reconstrucție cu gel constă în calitatea unghiei de tratat. Dacă este o unghie sănătoasă, puternică, frumoasă și nevoia este sa ai unghii colorate fără a fi nevoită sa îți faci griji cu privire la schimbarea prea des a ojei: atunci oja semipermanentă este perfectă.

Când să alegi un tratament semipermanent? Diferența de a alege între o oja semipermanenta sau o reconstrucție cu gel constă în calitatea unghiei de tratat. Dacă este o unghie sănătoasă, puternică, frumoasă și nevoia este sa ai unghii colorate fără a fi nevoită sa îți faci griji cu privire la schimbarea prea des a ojei: atunci oja semipermanentă este perfectă. De altfel, dacă unghia naturală nu are defecte structurale sau forme de corectat și este uniformă ca lungime, aplicarea unui tratament semipermanent este ideal.

 

Când trebuie să intervii pentru a lungi, reconstrui colțuri lipsă sau unghii onicofagice, va trebui neapărat sa alegi și alte tipuri. O altă diferență între oja semipermanentă și gel este disponibilitatea clientei de a folosi un tratament pe care îl poate îndepărta dacă este necesar chiar și singură fără a apela la intervenția profesionistului. Gelul are nevoie de un tratament mai lung și mai tehnic pentru îndepărtare și nu toată lumea este dispusă să aștepte.

 

Oja semipermanentă este tipul de produs indicat celor care caută o durabilitate mai mare decât culoarea clasicei oje tradiționale, dar nu vor să treacă la un tratament mai solicitant precum unghiile cu gel.

 

Care sunt caracteristicile ideale ale unei bune oje semipermanente?

 

Aplicare: trebuie să fie ușoară de aplicat și acoperit, cu o textura moale si catifelată. Pentru culorile mai închise, aplicarea în două straturi subțiri este întotdeauna recomandată pentru a asigura o polimerizare optimă.

 

Acoperire: un bun absorbant este opac și nu lasă halouri sau linii mai ușoare în aplicare.

 

Strălucire a culorilor: pigmenții de calitate excelentă și prelucrare cu sisteme high-tech, garantează strălucirea, stabilitatea și durabilitatea culorii. Printre caracteristicile ideale ale unei bune oje semipermanente se numără și holdul. Durata unui produs semipermanent poate varia în funcție de numeroși factori mai mult sau mai putin fiziologici precum: regenerarea naturala, tipul de muncă al clientei, contactul prelungit cu apa, posibilele coliziuni. În general, timpul dintre un tratament și altul este de aproximativ 20 de zile.

 

Ce este oja semipermanenta? Este, prin urmare, un lac de gel, care se îmbracă ca aplică ca o ojă tradițională, dar durează mult mai mult. Fantastic nu? Are particularitatea de a se polimeriza într-o lampă UV sau LED în 30-60 de secunde și durează săptămâni. Marea caracteristică a acestui produs este în primul rand rapiditatea și ușurința în aplicare, în comparație cu gelul, cu un sistem ușor, sigur și rapid de îndepărtare a unghiilor tale. Nu-i rău nu?

 

Dacă ești la început de drum, îți recomandăm să optezi pentru un kit de oje semipermanente ca să ai la dispoziție mai multe culori și ustensile pentru o manichiură fenomenală.

Articol scris de agenția de ppc Campaigns.