Care e legătura dintre carbohidrați și slăbit?

De: Mihaela Enache / 07.02.2014, 10:45
Care e legătura dintre carbohidrați și slăbit?
Dacă încerci să slăbești, atunci este important să cunoști modul corect de a pierde în greutate. Alimentele pe care le consumi sunt bogate în carbohidrați, vitamine, grăsimi și minerale. Carbohidrații îți afectează pierderea în greutate? Da, o afectează.

Carbohidrații furnizează energia vitală pentru organism, dar, în același timp, nu sunt sănătoți pentru acesta. Acestea fiind spuse, carbohidrații trebuie consumați în cantități limitate dacă dorești să pierzi în greutate. Iată câteva explicații despre asta.

1. Îți afectează nivelul de insulină al corpului

Când mănânci carbohidrați, corpul tău eliberează un nivel ridicat de insulină. Acest lucru previne procesul de ardele al grăsimilor. Asta înseamnă că, cu cât mănânci mai mulți carbohidrați, cu atât mai multă grăsime poți depune. Prin urmare, acest aspect îți afectează procesuld e pierdere în greutate. Multe femei optează pentru o dietă low carb pentru a slăbi. Dieta South Beach este renumită pentru pierderea în greutate, deoarece este lipsită de carbohidrați.

2. Există două tipuri de carbohidrați

Nu mulți oameni știu acest lucru, dar există două tipuri de carbohidrați. Trebuie să fii conștient de asta dacă vrei să slăbești. Mai exact, există carbohidrați simpli și complecși. Corpul ia în mod instant carbohidrații simpli. Ai nevoie să fii atent la acest lucru. Carbohidrații simpli sunt găsiți în paste, pâine și cartofi

Prin urmare, consumul acestor produse afectează pierderea în greutate. În general, femeile care sunt la o dietă pentru slăbire evită carbohidrații simpli. Carbohidrații complecși au nevoie de timp pentru a fi absorbiți de către organism. Carbohidrații complecși sunt găsiți în dulciuri și ciocolată. Dacă dorești să slăbești, redu și consumul acestor produse.

3. Carbohidrații trebuie consumați în cantitatea potrivită

Multe femei la dietă evită carbohidrații din alimentație. Acest fapt se dovedește nociv pentru organism. Sigur, carbohidrații îți afectează greutatea, dar dacă încetezi să consumi carbohidrați, acest lucru poate fi dăunător pentru organism. Carbohidrații furnizează energie pentru corpul tău, ceea ce este important pentru buna funcționare a corpului. Prin urmare, consumă-i în cantitate minimă, dar nu îi elimina din dieta ta.