Care este cel mai bun sfat primit de Ana Baniciu de la tatăl său

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 15:00
Care este cel mai bun sfat primit de Ana Baniciu de la tatăl său
Ana Baniciu a ajuns una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi şi mărturiseşte că îi este recunoscătoare tatălui pentru faptul că i-a lăsat moştenire această dragoste pentru muzică, dar şi talentul muzical. Despre aceste daruri, dar şi despre alte multe lucruri din viaţa ei, Ana răspunde deschis în faţa şirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, astăzi de la ora 17.30.


”De la tata am moştenitul talentul de a cânta şi iubirea faţă de muzică. Iar de la mama cred că am moştenit gura mare. Cel mai bun sfat pe care l-am primit de la tata a fost acesta că, în viaţă, nu trebuie să fii trist şi necăjit pentru lucrurile care nu-ţi ies, ci să fii fericit şi să te bucuri pentru ceea ce îţi iese bine. Şi acest sfat îl urmez şi mă ajută să-mi fie mai uşor, în general vorbind,” a mărturisit concurenta din acest sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Care sunt cele mai dorinţe ale Anei Baniciu, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei şi ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.