Care este PENSIA ALIMENTARĂ pe care o vrea Angelina Jolie de la Brad Pitt

De: Cătălina Matei / 06.02.2017, 15:04
Care este PENSIA ALIMENTARĂ pe care o vrea Angelina Jolie de la Brad Pitt
Actriţa Angelina Jolie, lupă în continuare pentru a câştiga custodia celor şase copii ai săi pe care îi are cu Brad Pitt. Dar cererile ei nu se opresc aici.

Angelina Jolie se pare că nu-l iartă deloc pe soţul ei, Brad Pitt, de care a anunţat că divorţează, în luna septembrie. Pe lângă faptul că vrea custodia unică a celor şase copii ai lor, trei biologici şi trei adoptaţi, ea a transmis prin echipa sa juridică că vrea ca actorul, cu care a avut o relaţie de 12 ani, să-i plătească lunar o pensie alimentară de 100.000 de dolari. Jolie consideră că suma aceasta o să acopere toate cheltuielile pentru întreţinerea celor şase copii.

Cuplul BRANGELINA s-a destrămat! Motivele divorţului: droguri, alcool, infidelităţi, violenţă

Angelina Jolie e pe MOARTE? Şi-a organizat deja propria ÎNMORMÂNTARE! Care este motivul acestui gest ŞOCANT?

Plângi în hohote! Brad Pitt spune adevărul despre anorexia Angelinei Jolie: “Ascunde multe secrete”

Cum arăta Brad Pitt în serialul “Dallas”. Ce tânăr delicat! – FOTO&VIDEO

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Cei doi s-au mutat deja împreună – FOTO

„Această suma va fi plătită pentru toţi copiii şi va acoperi toate cheltuielile pentru fiecare dintre ei”, a declarat un apropiat. În plus, ea a cerut ca 250.000 de dolari să fie puşi deoparte, într-un cont, în fiecare an de către Brad, şi va fi limitat la 5 milioane de dolari.

Brad Pitt a declarat că se va ocupa de copii, însă ar fi de preferat ca banii pe care îi virează să să nu poată fi controlaţi de Angelina în niciun fel, p

“Angie vrea ca divorţul să fie finalizată în următoarele 90 de zile, inclusiv custodia copiilor şi împărţirea bunurilor, însă având în vedere cererile ei, el imposibil ca acest lucru să se întâmple. Are pretenţii financiare ridicole”, a mai declarat sursa,.