Care este secretul pe care mizează Doiniţa Oancea: „Am principii sănătoase”

Apropo.ro / 22.05.2018, 14:43
Care este secretul pe care mizează Doiniţa Oancea:
Se află în lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu, iar în tot acest timp a reuşit să câştige simpatia publicului prin naturaleţea sa. Doiniţa Oancea, Tanţa din “Fructul oprit”, mărturiseşte că a încercat de fiecare dată să transmită emoţie telespectatorilor prin intermediul personajelor pe care le-a interpretat, iar principiile în care crede cu tărie i-au fost de mare folos de-a lungul timpului.

“Cred că secretul vine din interior. Cred că aerul inocent vine de la cum mi-am construit personalitatea: curat, fără răutăţi gratuite şi fără să-mi doresc succesul cu orice preţ. Am principii sănătoase şi, probabil, asta ajută. Şi sunt copilăroasă.”, se descrie Doiniţa Oancea, care poate fi urmărită miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone.

În urmă cu aproximativ 11 ani, ea a avut primul său rol, iar de atunci au urmat numeroase proiecte. Acum, îndrăgita actriţă o interpretează pe menajera Tanţa în “Fructul oprit”. Şi de această dată, Doiniţa încearcă să transmită publicului, prin intermediul personajului său, cât mai multă emoţie. “Contează frumuseţea, nu zic nu, dar nu cred că este factorul cel mai important. Ca actor, trebuie să transmiţi emoţie, să ştii să te transpui în pielea personajelor pe care le interpretezi, nu să fii frumos!”, este de părere vedeta.
Alături de o echipă de actori de excepţie, Doiniţa face parte din povestea impresionantă a serialului “Fructul oprit”, iar în această perioadă fanii producţiei pot urmări ultimele cinci episoade, miercurea, de la ora 20.00.