Care este ultima victimă a lui Robert Pattinson

Apropo.ro / 17.02.2012, 17:00
Care este ultima victimă a lui Robert Pattinson
Actorul Robert Pattinson, vampirul din seria "Twillight", a făcut o nouă victimă în rândul colegelor sale de film. Află cine este "norocoasa".

Robert Pattinson i-a pus inima pe jar actriței Christina Ricci, la filmările peliculei „Bel Ami”, unde cei doi protagoniști sunt colegi.

Christina Ricci, 31 de ani, nu a putut să se abțină de la remarcile pozitive la adresa tânărului Pattinson, pe care îl apreciază că are simțul umorului dar și că sărută bine.

Robert Pattinson, partenerul de viață al actriței Kristen Stewart, a impresionat-o bine pe Ricci, care nu a mai făcut astfel de remarci până acum.

„Toți din jurul meu mă întreabă cum sărută Robert. Al naibii de bine. M-am simțit bine la filmări, alături de el, dar și de echipă. Sunt niște oameni minunați”, declară Christina.

Robert Pattinson si Christina Ricci

Holliday Grainger, Robert Pattinson și Christina Ricci la Festivalul de Film de la Berlin

„Pare genul de bărbat la care te uiți și îți spui că scena cu sărutul nu-ți va ieși, dar nu e așa. Este plăcut să joci alături de el, mai ales în acele scene intime. Nu uită nici să glumească, chiar dacă este mult de lucru”, mai spune Ricci.

Actrița Christina Ricci nu a avut probleme cu scenele de nuditate din pelicula „Bel Ami”, căci nu se află la primul rol de acest gen.

„Bel Ami” este un film regizat de catre Nick Ormerod și Declan Donnellan, după un scenariu de Rachel Bennette și Guy de Maupassant.

Din distribuție fac parte: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci, Holliday Grainger, Colm Meaney, Natalia Tena.

În noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, „Bel Ami” ilustrează periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere în care trăise, la opulența și luxul clasei sociale înalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seducție și de inteligența iesită din comun, George reușește să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului.

Filmul va avea premiera în cinematografele din România în data de 2 martie 2012.