Care sunt cele mai bune soții în funcție de zodie

De: Carmen Ulian / 12.05.2014, 11:00
Dacă te bate gândul să te așezi la casa ta și încă nu și-ai găsit viitoarea soție perfectă, iată o serie de aspecte despre ea peste care ar trebui să arunci o privire.

Berbec

berbec

Femeia Berbec este o soție dedicată și extrem de energică. Tenace din fire, rareori sau aproape niciodată tristă, soția ghidată de acest semn astral rămâne devotată, fără să aibă capricii și nu va pune niciodată familia pe locul doi.

Pănă aici am putea spune că femeia Berbec este soția ideală, doar că ea are un obicei care o dezavantajează: este ușor egoistă și nerăbdătoare, ceea ce o va pune în situații dificile.

De exemplu, acaparată de ideea de casnicie, s-ar putea să uite de gesturile mici, dar însemnate care l-ar bucura nespus de mult pe un soț.

Taur

taur

Soția din Taur are nevoie, mai mult decât oricare altă zodie, de stabilitate financiară, ceea ce, de fapt, o va face să aștepte multicel până se va căsători.

În plus, femeia născută sub semnul astral Taur este o carieristă perfecționistă și această trăsătură se cam contrazice cu rolul de nevastă.

Când, într-un final, femeia Taur se va căsători, cel mai probabil își va sufoca partenerul, fiind renumită pentru posesivitatea de care dă dovadă.

Gemeni

gemeni

Una dintre cele mai bune soții, cu foarte mici excepții poate fi femeia Gemeni datorită temperamentului ei deschis.

Nativul din Gemeni este prietenos și are capacitatea de a oferi iubitului siguranța unei prietenii și a unei înțelegeri trainice.

Tot femeia Gemeni are și abilitatea de transforma certurile în discuții logice, cu argumente pro și contra, îmbrăcate în sentimente pozitive.

Singurele momente în care femeia născută sub semnul astral Gemeni își pierde vocația de soție sunt marcate de orientarea sa către intelect și plăcere fizică și mai puțin spre partea emoțională, foarte importantă în păstrarea legăturilor pe termen lung.

Rac

rac

Femeia Rac este soția ideală și punct. Născută cu un puternic instinct matern, cea ghidată de semnul astral Rac se regăsește profund în viața de familie.

Consideră că în uniunea dintre doi oameni există o magie greu de descris și este fermecată de rolul de soție, toate celelalte urmând apoi…

Dacă ești Rac, sigur simți că te-ai născut cu tendința de a-i îngriji pe cei din jur, de a-i proteja și de a-i iubi.

Astfel, în mod natural, vei păstra o căsnicie fericită și echilibrată pe termen lung.

Leu

leu

Femeia Leu nu acceptă jumătăți de măsură și se va căsători numai și numai dacă iubește cu tot sufletul și numai dacă se simte împlinită complet.

Când ajunge, prin eforturi mari, soție, totul devine foarte interesant. Ea nu este cea mai bună soție, nici nu se poate numi soția ideală, dar este o susținătoare fidelă a soțului ei.

Cu nevasta Leu vei merge până la capătul lumii și va fi alături de tine necondiționat, doar că riscă să preia mult prea mult controlul și să-și impună propriile păreri, fiind și destul de rece și introvertită.

Numai un soț care va ști să o înțeleagă și să îi accepte toanele cu tandrețe va avea o căsnicie fericită alături de femeia Leu.

Citește mai multe detalii despre zodia soției perfecte, pe one.ro