Care sunt cele mai valoroase obiecte ale vedetelor

De: Gabriela Voicu / 12.02.2014, 18:15
Starurile de la Hollywood nu ezită să se răsfețe, chiar dacă asta înseamnă să scoată din buzunare mici averi. De cele mai multe ori vedetele găsesc bucurie în lucruri foarte scumpe, dar sunt și cazuri în care diverse obiecte banale ajung să ocupe loc de cinste în colecțiile lor.

5. Madonna și hainele din blană naturale

Care este chintesența luxului dacă nu o haină din blană foarte scumpă? Madonna știe foarte bine acest lucru pentru că, deși a devenit vegetariană de câțiva ani, poartă haine din blană naturală cu prețuri exorbitante. Una dintre preferatele ei este o haină din blană de miel în valoare de 4.200 de dolari, dar și o haină de chinchilla care costă 58.000 de dolari. Cântăreața mai are o pălărie din blană de 1.640 de dolari, ceea ce ne confirmă că nu a renunțat la statutul de Material Girl care a făcut-o celebră.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Madonna

4. Simon Cowell conduce Bugatti

Simon Cowell a fost întrebat de un fan care este lucrul pe care îl prețuiește cel mai mult, în afară de propriul păr, iar el a răspuns: „Bugatti-ul meu”. Starul de la X Factor și-a cumpărat bolidul negru în urmă cu câțiva ani din Beverly Hills, la sfatul unui prieten, iar de atunci a fost obsedat de această mașină de lux. Deși are colecție de automobile, Bugatti Veryron este cea mai scumpă și de departe preferata sa. Cu toate acestea, Cowell a vândut-o recent pentru 1.375 milioane de dolari.

3. Lady Gaga preferă hainele lui Michael Jackson

După ce a absolvit liceul, Lady Gaga spera să ajungă la Madison Square Garden, iar la vremea respectivă cel mai de preț lucru al ei era un pian. Astăzi, când este celebră în lumea întreagă, vedeta a început să colecționeze obiecte care i-au aparținut lui Michael Jackson, iar unul dintre acestea este celebra jachetă roșie pe care starul pop a purtat-o la filmările videoclipului „Thriller”. Cu toate acestea, Gaga a promis că nu va purta hainele lui MJ în public din respect pentru el și fanii săi, dar când are zile proaste le poartă în studioul de înregistrări.

2. Miley Cyrus preferă salopetele Chanel

Salopetele par comfortabile poate pentru că sunt ușor de purtat și de îndepărtat, iar Miley Cyrus pare să fie de acord cu acest aspect pentru că nu ezită să apară îmbrăcată cu astfel de vestimentație. Preferata ei este, însă, o salopetă creată de Chanel, cu nasturi și pantaloni scurți, cu care s-a și fotografiat. Având în vedere că vedeta a colaborat cu acest brand, e posibil ca salopeta să îi fi fost oferită cadou.

1. Oprah ar face orice pentru un album foto

Un album foto în care apar câinii ei este cel mai de preț lucru din locuința luxoasă a celebrei Oprah Winfrey. Cel puțin așa spune vedeta, care afirma că ar sări și în foc pentru aceste poze, deși noi am fi crezut că ar sări în flăcări mai degrabă pentru câini decât pentru fotografiile cu ei… Albumul i-a fost oferit de o prietena, Lisa Erspamer, cu ocazia unei aniversări. Aceasta a lucrat cu fotojurnalista Robin Layton pentru a realiza ședința foto cu cei cinci câini ai lui Oprah, Luke, Layla, Sadie, Sunny și Lauren.