Care sunt pantofii potriviți pentru călătorie: iată cum îi alegem și pe care îi luăm cu noi în vacanță

De: ApropoTV.ro / 17.11.2022, 15:27
Care sunt pantofii potriviți pentru călătorie: iată cum îi alegem și pe care îi luăm cu noi în vacanță

Atunci când vorbim despre o pereche bună de pantofi bărbați de călătorie, este pentru că aceștia au neapărat caracteristicile necesare pentru a călători și a merge distanțe mari ore în șir. Dacă doare, nu sunt alegerea potrivită.

Amintiți-vă întotdeauna că veți petrece mult mai mult timp în picioare și în mers decât în repaus. De aceea, vei avea nevoie de o pereche încălțăminte bărbați confortabilă, care îți va permite să mergi mult, chiar și vara, când temperaturile sunt ridicate și energiile pot scădea un pic mai mult.

Când vine vorba de pantofi bărbați de mers pe jos pentru călătoria ta, îți recomand să nu dai prioritate modei. Ceea ce contează aici este confortul, iar cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te asiguri că garderoba ta pentru acele zile este adaptată la încălțămintea de călătorie, fie chiar și o pereche de ghete bărbați.

Câte perechi de pantofi de călătorie ar trebui să împachetez?

Când vine vorba de împachetarea perechilor de ghete bărbați sau încălțăminte bărbați, mulți dintre noi sunt de acord că limita superioară pentru pantofi bărbați de mers ar trebui să fie întotdeauna trei. Dar minimul ar trebui să fie întotdeauna două, perechea pe care o purtați și încă o pereche de încălțăminte bărbați împachetată.

O pereche de pantofi bărbați de mers pe jos de foarte bună calitate este ideală pentru o utilizare zilnică și exhaustivă în timpul vizitelor turistice. Dar dacă sunteți expus la un climat mixt, cel mai bine este să luați o pereche pentru fiecare ocazie: una confortabilă și respirabilă pentru căldură și o pereche de ghete bărbați mai calduroasă și mai protectoare pentru frig. Deși, adidașii pot funcționa pentru orice, cu excepția cazului în care vă confruntați cu ploaie sau zăpadă.

Cei mai buni pantofi de călătorie pentru tine

Nu toate perechile de încălțăminte bărbați sunt la fel și nu toate călătoriile au aceleași caracteristici. Plănuiți să vă plimbați prin tot New York-ul? Ei bine, pantofii ar trebui să vă permită să mergeți în oraș, pe beton și pe trotuare care se încălzesc vara sau se răcesc iarna și care sunt destul de rezistente și poroase. Acum, dacă intenționați să vă plimbați prin junglele din Sumatra, veți dori să luați în considerare fie ghete bărbați de drumeție rezistente de această mărime, fie o pereche de sandale sport cu aderență.

Ce vei face?

Contextul este totul. Dacă doriți să mergeți mult pe jos, gândiți-vă la încălțăminte ergonomică și respirabilă. Dacă vei explora jungla sau pădurea tropicală, alege ghete bărbați cu tracțiune. Dacă vrei să schiezi puțin? Alege cizme de zăpadă!

Unde vei fi?

Vremea este factorul determinant în această alegere. Dacă este o escapadă la plajă, veți avea nevoie cel puțin de flip-flops pentru a merge pe nisip. Dacă vă plimbați prin oraș vara, pantofii trebuie să fie ergonomici și respirabili. Dar dacă veți fi expus la temperaturi scăzute, trebuie să vă asigurați că picioarele vă rămân cât mai calde posibil. Luați în considerare și cultura. În multe țări, pantofii sunt scoși în anumite locuri, așa că șireturile pot fi incomode.

Cu șireturi sau fără șireturi?

Nu este vorba doar de cultură, ci și de caracterul practic pe care fiecare ocazie îl justifică sau nu. O drumeție pe munte nu va fi la fel fără o pereche de cizme de drumeție bine legate și bine ajustate. Pentru călătoriile în Asia, confortul unei perechi de pantofi bărbați de tip slip-on va fi ideal, deoarece în țări precum Japonia, deseori nu se poartă pantofi în casă, în temple, în hoteluri tradiționale și în multe alte locuri. Chiar și multe restaurante vă cer să vă descălțați înainte de a intra.

De cât spațiu de ambalare dispuneți?

Dacă aveți o valiză sau un alt bagaj de cală, veți avea suficient spațiu pentru încă două perechi de pantofi în plus față de cele pe care le purtați. Puteți lua cizmele de drumeție de care aveți nevoie și o pereche de urgență. Dacă călătoriți doar cu bagajul de mână sau cu bagajul de cabină, sau dacă călătoriți cu rucsacul în spate, va trebui să vă limitați la o pereche în plus față de cea pe care o purtați.

Ce trebuie să căutați la cei mai buni pantofi de călătorie?

Deși încălțămintea variază foarte mult, iar opțiunile de pe piață variază și mai mult, trebuie să știți, înainte de a cumpăra, că cei mai buni pantofi de călătorie au multe dintre aceleași caracteristici. Atunci când călătoriți, comoditatea poate fi cel mai important aspect dintre toate. Pentru că trebuie să vă ofere suficient confort pentru a rezista toată ziua și pentru toate zilele în care veți fi pe drum. Cei mai buni pantofi de călătorie ar trebui să reziste și să își mențină integritatea structurală pentru o perioadă foarte lungă de timp, chiar și atunci când sunt expuși unui tratament sever.17