Cargo, concert în noaptea de Halloween!

Apropo.ro / 22.08.2014, 07:00
Cargo, concert în noaptea de Halloween!
Pe 30 octombrie, în noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrată trupa românească de rock a ultimului deceniu te invită la Arenele Romane din Bucureşti să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului premiera "Noaptea Vrăjitoarelor".

Alături de Cargo, pe scenă vor urca şi o serie de invitaţi speciali, în cadrul unui show spectaculos de sunet şi lumini, marca MEtalHead şi BestMusic!

Astfel, trupa bucureşteană AURA va avea onoarea sa de cânta alături de cea mai titrată trupă româneasca rock, CARGO, pe scena Arenelor Române în data de 30 octombrie 2014, chiar în noaptea de Halloween, în cadrul producţiei de amploare, Noaptea Vrăjitoarelor.

Cu un album deja lansat la Universal Music şi multe premii câştigate la festivalurile naţionale şi internaţionale, AURA vine la doar câteva luni după ce a cântat la Festivalul Kavarna Rock din Bulgăria (unde a câştigat şi marele premiu al publicului) şi la Hard Rock Café alături de NAZARETH, pentru a prezenta fanilor show-ul scenic exploziv şi heavy metalul care i-au făcut conoscuti.

Veţi auzi piese de pe Rock Chick, dar şi noul single al trupei, Tomboy care deja a făcut zeci de mii de vizualizări la doar două săptămâni de la lansare.

Biletele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet din toată ţara (UMAN, Senia, Perfect Tour, Magazinul Muzica – Adresele complete aici: www.iabilet.ro/retea) cu preţuri începând de la 30 de lei (earlybird până pe 15 septembrie) până la 70 de lei VIP, cu loc în faţa scenei, în număr limitat.

Posesorii de bilete VIP au şansa de a câştiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiază de Meet & Greet cu trupa (autografe, afişe şi poze). Biletele costă 30 de lei până pe 15 septembrie, 40 de lei până pe 15 octombrie şi 50 de lei până pe 30 octombrie şi la intrare. Numărul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti: Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru), SENIA, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Str. Frumoasă, nr. 56 (colţ cu Calea Victoriei) şi Hard Rock Café.

 
Înfiinţată la Timişoara, în 1985, Cargo a revoluţionat rock-ul românesc încă de la primul album, “Povestiri din gară”.  Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absolută în 1998, de Sânziene, când au lansat “Ziua Vrăjitoarelor” şi o broşură intitulată “Jurnal de bord”, cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei.

La începuturile anilor 2000 se lansează “Bagă-ţi minţile în cap”, sub egida MediaPro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat “XXII” ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, “Nu mă lasă să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

“A 5-a dimensiune” “vorbeşte despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesa este vorba şi despre dorinţa de eliberare a omului modern din jungla vieţii moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Componenţa trupei:

Adi Barar – chitară

Adrian Igrişan (Baciu) – voce

Tăvi Pilan- tobe

Ionuţ Cârja – clape

Florin Barbu – bass.

Mai multe informaţii despre artişti puteţi găsi pe pagina oficială de Facebook a formaţiei!