Carla Estrada o vrea pe Thalia

Apropo.ro / 05.02.2002, 17:08
Carla Estrada o vrea pe Thalia
Celebra producatoare de telenovele Carla Estrada, care tocmai a incheiat filmarile la "El manantial" (cu Mauricio Islas si Adela Noriega in rolurile principale), doreste sa o aiba pe Thalia protagonista a urmatoarei ei productii. In ciuda faptului ca in presa din America Latina a

Celebra producatoare de telenovele Carla Estrada, care tocmai a incheiat filmarile la „El manantial” (cu Mauricio Islas si Adela Noriega in rolurile principale), doreste sa o aiba pe Thalia protagonista a urmatoarei ei productii.

In ciuda faptului ca in presa din America Latina a aparut ca sigura participarea divei mexicane la realizarea serialului „Cecilia Valdez”, Thalia declara ca nu va juca in aceasta productie, deoarece, deocamdata, isi dedica tot timpul carierei ei muzicale.

Dupa succesul mondial inregistrat de ultimul ei album, „Thalia con Banda Grandes Existos”, celebra cantareata si actrita isi pregateste un nou album cu muzica pop, care promite sa fie una din cele mai mari surprize ale anului.

Si atunci, se pune firesc intrebarea: cum de s-a iscat zvonul ca Thalia va fi Cecilia Valdez? Thalia cunoaste povestea acestui personaj (care a fost real si a trait in Cuba) de aproximativ cinci ani, cand a filmat pentru „Maria la del barrio”.

Atunci l-a cunoscut pe Rene Manoz, care a rescris povestea Ceciliei Valdez special pentru Thalia. Acesta i-a aratat scenariul pentru primele 60 de episoade. Pe de alta parte, Carla Estrada, care i-a oferit Thaliei primul rol important din cariera ei in „Quincea–era”, a avut o intalnire, in urma cu doi ani si jumatate, cu actrita si cantareata mexicana.

Tema discutiei a fos transpunerea in practica a acestui proiect, insa Thalia a refuzat oferta avand alte prioritati, atunci ca si acum, cand se pare telenovela va fi filmata cu sau fara Thalia. Ramane de vazut la ce actrita s-au oprit realizatorii. Este cam greu sa ii gasesti o inlocuitoare Thaliei…

SURSA : ACASA MAGAZIN

Tags: