Carla, Sarkozy este din ce in ce mai nervos! Ce-o fi ?

De: Dragos Tanase / 25.02.2008, 12:03
Carla, Sarkozy este din ce in ce mai nervos! Ce-o fi ?
Vizita efectuata de Nicolas Sarkozy la Salonul de agricultura de la Paris a fost marcata de un schimb de injurii intre acesta si un vizitator.

Nu intelegem ce sau cine il face pe Sarkozy atat de nervos, tinand cont de faptul ca are sotie noua si cat de cat tanara, dar mereu "se da in stamba". Ba pleaca din emisiuni TV, ba isi injura electoratul.

Vizita efectuata de presedintele francez Nicolas Sarkozy, sambata dimineata, la Salonul de agricultura de la Paris a fost marcata de un schimb de injurii intre seful statului si un vizitator.

Inregistrarea video de doar 45 de secunde a fost vizionata, doar ieri dimineata, de aproape 100.000 de ori, potrivit site-ului Le Parisien.fr, publicatia care a postat filmuletul. (Pentru dialogul dintre Sarko si vizitatorul nemultumit, intra pe Mediafax.ro)

Sarko nu mai e atat de popular

Doar 39% dintre francezi il mai sustin pe presedintele lor. Pe oameni nu-i supara doar scaderea puterii de cumparare. In mod surprinzator, francezii par agasati de mediatizarea excesiva a vietii private a presedintelui si, mai exact, de relatia fulgeratoare cu fostul top model Carla Bruni, care i-a devenit sotie pe 2 februarie.

Tu ce parere ai despre caracterul si comportamentul presedintelui francez?