Carla’s Dreams: “Am aşteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre”

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:40
Carla’s Dreams: “Am aşteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre”
X Factor, unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale acestei toamne, a avut premiera duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Prima seară a fost una cu multe surprize, cu poveşti spectaculoase, dar şi cu momente extrem de emoţionante.

Cătălina Pintile, are 17 ani, e din Cluj Napoca şi a declarat încă de la început că are o pasiune pentru Carla’s Dreams: ”Îl iubesc pe Carla’s Dreams. Sunt foarte emoţionată că-l voi cunoaşte. Este idolul meu. Dacă ar fi după mine, ar trebui să se predea din Carla’s Dreams în şcoli.  Şi versurile lui sunt excepţionale şi potrivite cu vremurile care se schimbă”, a mărturisit Cătălina.

Adolescenta a interpretat piesa ”Te-aştept să vii” a  Mirabelei Dauer, dar momentul ei a fost întrerupt de Ştefan Bănică, acesta argumentând că nu a fost deloc bine felul în care a interpretat piesa. ”Ştii cum sunt numit acum? Bruce Wiilis, salvatorul. A fost fals, tare şi strigat”, i-a explicat Ştefan Bănică. ”Eu cred că şi Eminescu, şi Nichita Stănescu mai pot rămâne în programele şcolare”, a adăugat Horia Brenciu.
O altă adolescentă de pe scena X Factor a fost Anda Ioana Arsintioaia Cheche. Ea are 14 ani,  este din Bucureşti şi a fost abandonată de mama, în spital şi a fost imediat adoptată de cei pe care îi consideră părinţii ei. Anda a ridicat juriul şi publicul în picioare, după ce a interpretat într-un mod original piesa ”Seven Nation Army”.

Eşti bombă cu ceas. Am crezut că sunt la un concert. Ai maturitate, senzualitate în a cânta. Cu astea te naşti, nu te învaţă cineva”, i-a spus Ştefan Bănică. În ciuda emoţiilor sale, Anda a trecut mai departe cu patru de ”Da” din partea juraţilor.
Tot aseară pe scena X Factor a urcat Sergiu Batrâncea, 48 de ani, din Chişinău. Acesta a venit cu fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde şi-a pierdut ambele braţe.  Sergiu a mărturisit că şi-a întrerupt studiile de canto pentru că nu l-a mai lăsat soţia, care este foarte geloasă şi care s-a gândit că studentele care-I vor fi colege sunt o ispită.
Sergiu a interpretat o arie dintr-o operetă germană ale cărei versuri le-a tradus în română. La final, acesta şi-a dat jos masca de pe faţă şi i-a dăruit-o lui Carla’s Dreams.

”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea. Ultimele versuri au fost ”soarta este să port o mască”. Cred că toţi ne-am regăsit în versuri şi în interpretare. Iertată să-mi fie ironia, dar toţi purtăm măşti. Nu ştiu câţi oameni de vârsta lui s-ar îmbrăca aşa, ar traduce versurile şi ar cânta aşa. Şi şi-a mai pus şi mască”, a declarat Carla’s Dreams. Sergiu a fost apreciat atât de juriu, cât şi de public, trecând mai departe cu 4 de ”DA”
Un alt concurent plin de viaţă a fost Costandache Sebastian Gabriel, un adolescent care a venit împreună cu mama lui. Chiar dacă interpretarea sa nu a fost apreciată de toţi membri juriului, Delia a vrut să-l încurajeze şi a dansat cu el pe scenă. Cu toate acestea, el a primit doar doi de ”Da” de la juriu.
Crăciun Andreea Carina a interpretat minunat piesa ”Say Something” a Christinei Aguilera şi a obţinut patru de ”Da”. La final a făcut un selfie cu Vlad Drăgulin, mărturisindu-le colegilor de culise că s-a îndrăgostit de el.
Tot duminică seară, a venit în faţa juriului Filip Codruţa Elena. Acesta este de meserie jurist şi a declarat că vrea să-şi încerce norocul la X Factor şi dacă nu va reuşi să facă nimic cu muzica se va axa pe cariera de jurist.
Codruţa a interpretat piesa ”Like I’am gonna lose you” şi a primit doi de ”Da”- de la Delia şi Carla’ Dreams- şi doi de Nu de la ceilalţi doi juraţi care au considerat interpretarea ei scenică fiind una falsă.

Andrei Geamăn, 19 ani, din Bucureşti, a decis să vină la X Factor după ce s-a uitat la un clip motivaţional despre a-ţi urma visurile. Mama lui a declarat că pe scena X Factor este prima dată când îl aude cântând, pentru că această pasiune a lui şi-a descoperit-o doar cu un an în urmă. În momentul în care a început să cânte a izbucnit în plâns

”Nu m-a mai auzit nimeni cântând înainte să vin în faţa noastră. Nici familia, nici prietenii, nimeni”, a recunoscut el.Andrei a primit trei de ”Da” şi un Nu din partea lui Ştefan Bănică, acesta considerând că este minunat talentul lui nativ, dar are nevoie şi de muncă pentru a-şi îmbunătăţi tehnica vocală.
Leon Tudor Mureşan, are 21 de ani, a venit din Bistriţa şi student la Conservator. El compune piese, dar a declarat că este pentru prima dată pe o scenă, la X Factor.
”Familia mea nu ştie că am venit la X Factor. Ei nu ştiu că pot cânta cu vocea”, a mărturisit el, după care a ridicat publicul în picioare cu autenticitatea şi talentul său. La final acesta  a obţinut patru de ”Da”.
O altă prezenţă surprinzătoare a fost Matei Daniela, 18 ani, din Bucureşti. Acesta a venit împreună cu mama, dar şi cu fostul iubit, care şi-a dorit foarte mult să o suţină. Ea a cântat piesa ”Another love” şi a cucerit atât publicul, cât şi pe cei patru juraţi care i-au dat patru de „Da”: ”Ai sunat ca un înger”, i-a spus Delia.
”Dacă aş putea să plâng în locuri publice, acum aş hohoti, îţi jur. A fost absolut genial”, a declarat Mihai Bendeac.

Movilă Andrei a venit din Republica Moldova şi spune despre el că este consultant fashion pentru un mare brand.
El a interpretat piesa Writing’s On The Wall”, însă singurul ”Da” pe care l-a primit a fost din partea lui Horia Brenciu.

”Este pentru prima dată când văd, aud şi simt prea multă senzualitate în cântat. Aproape că unele persoane s-au simţit violate când cântai”, i-a spus Delia.

Raisa Bordea este din Focşani, mama a doi copii şi a spus că vine la X Factor pentru a-i face o surpriză mamei sale. A interpretat piesa ”Creep” într-un mod extrem de emoţionant. A reuşit să transmită sentimentele ei şi juraţilor, iar la finalul melodiei a izbucnit în plâns.
”Eu am aşteptat acest moment în care cineva va pătrunde atât de adânc în sufletele noastre. Şi mă bucur că de data asta a fost o femeie, o mamă, o soţie. Bravo!”, a lăudat-o Carla’s Dreams.

Raisa a reuşit performanţa de a primi patru de ”Da” şi multe aplauze din partea publicului şi a juraţilor.
O nouă ediţie X Factor plină surprize şi multe talente ce merită descoperite, telespectatorii vor putea vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.