Carla’s Dreams: ”Câştigătorul trebuie să fie cel puţin mai bun decât juraţii”

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 13:12
Carla’s Dreams: ”Câştigătorul <The Four-Cei 4> trebuie să fie cel puţin mai bun decât juraţii”
Carla’s Dreams se află din nou în poziţia de jurat, în acestă primăvară, începând cu 31 martie, la Antena 1, şi mărturiseşte că are aşteptări extrem de ridicate de la câştigătorul ”The Four-Cei 4”.

Juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo au fost cei care i-au ales deja pe ”Cei 4”, iar fiecare dintre ei are o vastă experienţă în muzică şi nu este străin de scenele mari din România. Fiecare dintre ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediţie aceştia trebuie să lupte pentru a-şi păstra locul.

Mai mult, juratul Carla’s Dreams mărturiseşte că nicio luptă nu va fi uşoară. ”Aş mai putea spune că ”X Factor” este mai “uman”. Acest format însă este mai cinic şi mai rece, mai puţin romantic şi absolut neiertător. Câştigătorul ”The Four-Cei 4” trebuie să fie cel puţin mai bun decât juraţii! Nu e vorba de un nivel de nerealizat, trebuie să fim conştienţi de faptul că trebuie să vină următorul val, iar eu aştept şi susţin pe oricine pentru a obţine un loc sub soare şi pentru a trece peste dubiile şi neîncrederea publicului vizavi de ceea ce este nou. Se întâmplă la fiecare câţiva ani să apară un nou val şi sunt sigur că acesta este anul în care se va întâmpla”, a declarat Carla’s Dreams.
Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reaminteşte concurenţilor că în fiecare ediţie lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiţi să lupte în fiecare ediţie cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească şansa de a se duela.
Fiecare challenger care obţine toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câştigătorul, votând prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”.