Carla’s Dreams către o concurentă „X Factor”: „Ai cei mai frumoşi ochi pe care i-am văzut până acum!”

De: Cătălina Matei / 10.11.2016, 11:59
Carla’s Dreams către o concurentă „X Factor”: „Ai cei mai frumoşi ochi pe care i-am văzut până acum!”
Vinerea aceasta, pe 11 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difizează ultima ediţie de audiţii „X Factor”, astfel că de săptămâna viitoare se dă startul emoţiilor din Bootcamp. Ultimele voturi se împart vinerea aceasta, iar cei patru juraţi au parte de momente emoţionante, dar şi de revederi.

„Ai cei mai frumoşi ochi pe care i-am văzut până acum!”, îi va spune solistul de la Carla’s Dreams unei concurente în ediţia de vineri. Aceasta vine însoţită de tatăl ei, cântăreţ de folclor, şi va povesti pe scena „X Factor” că iubeşte muzica şi a avut deja spectacole în America, Germania sau Canada, unde a cântat alături de tatăl ei. Ce va alege ea să interpreteze la „X Factor” şi ce vor comenta juraţii, de ce tatăl ei e exigent cu ea şi de ce îi va spune concurenta lui Carla’s Dreams că vrea să-i vadă ochii, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30.

Ultima ediţie de audiţii a show-ului le aduce juraţilor şi reîntâlniri. Concurenţi care au mai fost şi în anii trecuţi la „X Factor” revin, de data aceasta decişi să facă o impresie şi mai bună. Este şi cazul unei asistente medicale care lucrează la o grădiniţă, dar care iubeşte spectacolul. Cabaretul va fi cuvântul de ordine pentru momentul ei, iar şpagatul cu care va încheia reprezentaţia va da naştere unui dialog spumos între juraţi. „Eu pot să fac şpagatul”, susţine Delia, „De-abia mă abţin să merg să fac şpagatul, dar nu pot acum, că am cizmele astea.” „Şi eu”, adaugă săgalnic Brenciu, în vreme ce juratul de la Carla’s Dreams va completa: „Dacă-l faceţi şi dumneavoastră, domnule Brenciu, eu îl fac în aer.” Cine merge mai departe şi cine rămâne doar cu amintirea „X Factor” rămâne de văzut vinerea aceasta de la 20.30.