Carla’s Dreams cãtre unul dintre Cei 4: ”Ţie nu-ţi e ruşine?”

De: Cristiana Trifu / 26.04.2018, 15:04
Carla’s Dreams cãtre unul dintre Cei 4: ”Ţie nu-ţi e ruşine?”
Prezentarea unui challenger din cea de-a cincea ediţie a show-ului „The Four – Cei 4” l-a determinat pe juratul Carla’s Dreams sã „rãbufneascã”. „Ţie nu-ţi e ruşine sã nu fii nepotul cuiva?”, i-a spus rãspicat unuia dintre Cei 4, atunci când challenger-ul abia sosit pe scenã le-a mãrturisit tuturor cã s-a apucat de muzicã inspirat fiind de unchiul sã, un artist celebru în Congo.

Johnny King le-a mãrturisit juraţilor de la „The Four – Cei 4” cã a descoperit prin muzicã un mod de a comunica, iar faptul cã l-a însoţit de mic pe unchiul sãu, un artist cunoscut în Congo, în concerte, l-a determinat şi pe el sã viseze la viaţa de artist. Când le-a spus şi cã numele sãu nu este o întâmplare, bunicul sãu fiind domnitor în ţara sa, Carla’s i-a spus în glumã unuia dintre Cei 4, care se amestecase în discuţie „Ţie nu-ţi e ruşine sã nu fii nepotul cuiva?”. Ce i-a rãspuns concurentul şi dacã a reuşit challengerul sã primeascã toate voturile juraţilor, telespectatorii vor afla sâmbãta aceasta, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie „The Four – Cei 4”, la Antena 1.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă şi sâmbătă, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină un loc ocupat de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.
Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.