Carla’s Dreams, cea mai frumoasă declaraţie la ”X Factor” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 24.10.2018, 10:05
Carla’s Dreams, cea mai frumoasă declaraţie la ”X Factor” - FOTO
Una dintre cele mai emoţionante seri a dat naştere şi unora dintre cele mai frumoase declaraţii ale juraţilor Delia, Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Carla’s Dreams. Audiţiile ”X Factor” continuă şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, cu ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon.

”Sunt super fericită! Nici nu îmi imaginam că o să ajung aici, cel mai teamă îmi e să nu mă fac de râs!”, a mărturisit Angelina Ilie încă de la început. În ciuda faptului că şi-ar fi dorit să participe la ”X Factor”, Angelina susţine că s-a trezit pur şi simplu înscrisă, dar nu bănuieşte cine ar fi putut face asta. Emoţiile care i-au făcut vocea să tremure, i-au făcut însă pe juraţi să o oprească la jumătatea piesei. ”Din cauza emoţiilor îţi scazi potenţialul cu cel puţin 40%, dar tu poţi cânta!”, i-a spus Ştefan Bănică. La rândul său, Carla’s Dreams, a rugat-o să facă o pauză şi să îşi imagineze că nimic nu mai poate salva prestaţia sa. Resemnată, Angelina şi-a acceptat soarta doar pentru ca apoi să fie luată prin surprindere de Carla’s Dreams, care i-a cerut să cânte încă o dată. ”Acesta a fost un moment, iar Carla’s Dreams a fost un băiat deştept! Angelina era alt om, avea nevoie pur şi simplu de încredere!”, a spus la final Ştefan Bănică, în timp ce colegul său i-a făcut acesteia cel mai frumos compliment: ”Dacă cineva ar dori vreodată să îmi dedice această piesă, mi-aş dori ca tu să fii cea care o cântă!”. Cu trei de DA şi multe încurajări, Angelina a trecut în etapa următoare.

După o primă apariţie la ”iUmor”, Daniel l-a luat pe amicul său Mădălin, alături de care formează trupa Mindfuck, şi au decis să urce pe scena ”X Factor” cu un singur gând: ”Vii la o competiţie ca să câştigi!”. Dacă vor şi câştiga, rămâne de văzut, dar cert este că cei doi băieţi au obţinut voturile necesare pentru a trece în etapa următoare. ”Sunteţi primul grup în stilistica aceasta, căruia să îi dau un DA”, a spus Carla’s Dreams, iar ceilalţi colegi ai săi au fost de acord că cei doi rapperi au fost suficient de convingători. ”Au fost cei mai credibili, din punctul meu de vedere”, a spus şi Delia. ”O să fie cel mai cool an din istoria acestui show! Dacă tu le devii mentor acestor oameni, pot să câştige X Factor!”, i-a spus Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

La doar 24 de ani, Mihai Mitiţescu a făcut parte din trupa Lala Band, iar în ultimii ani s-a dedicat vieţii de familie. ”Eram conştient că orice lucru se termină, iar eu am ales să mearg pe drumul meu. Am devenit tatăl unei fetiţe de care sunt foarte mândru, iar viaţa de familie e cea mai frumoasă! Îmi place să schimb scutece, să îi fac băiţă, să o scot la plimbare şi nu mi se pare greu”, a povestit Mihai, care însă nu a uitat de pasiunea sa pentru muzică. ”Sunt un om care arde şi vreau să intru pe scenă!”, a mai spus acesta. ”Eu îmi asum în totalitate afirmaţia că tu ai un viitor frumos la X Factor 2018!”, a spus Carla’s Dreams, iar în ciuda unor remarci făcute vizavi de interpretarea sa, Mihai Mitiţescu a primit toate voturile juraţilor pentru a trece în etapa următoare.

Julia Alexis, are 27 de ani şi vine din Nashille, Tennesse, chiar dacă a fost născută în Bucureşti. Julia a fost adoptată când era bebeluş de o familie din SUA, care venise, la vremea respectivă, în România tocmai pentru că văzuse la tv un reportaj despre orfelinatele din ţara noastră. Revenirea Juliei în România a fost una cu dublu motiv: participarea la X Factor, dar şi dorinţa de a-şi cunoaşte mama naturală. ”Ştiu că mama mea avea numai 16 ani atunci când m-a născut, nu avea bani şi cred că a fost fericită când a aflat că sunt ok şi am fost bine îngrijită”, mărturiseşte Julia.

Tânăra, care cântă la pian de la vârsta de patru ani, a interpretetat pe scena ”X Factor” o piesă scrisă de ea, având ca temă adopţiile.  ”Când am scris cântecul ăsta nu mi-am imaginat că-l voi cânta chiar în România. S-au întâmplat foarte multe lucruri de când l-am scris şi acum simt că are chiar mai mult sens”, a spus Julia, foarte emoţionată. La fel de emoţionaţi, atât de povestea ei, cât şi de interpretare, au fost şi juraţii, care i-au oferit trei voturi pentru ca Julia să treacă în etapa următoare.

           Eric Arendt are 14 ani şi de 4 ani s-a mutat în Stuttgart cu părinţii lui. Deşi are o vârstă fragedă, el a participat deja la mai multe concursuri importante, însă supriza vieţii sale a fost momentul în care a primit un mesaj video de încurajare din partea lui Robbie Williams, înainte de a interpreta piesa acestuia ”Let me entertain you”, pe scena unui mare talent-show din Germania. ”De câte ori îl ascult mi se face pielea de găină. Nici acum nu-mi vine să cred. Este idolul meu şi visez să ajung şi eu un cântăreţ cunoscut”, a dezvăluit Eric Arendt, care obţinut trei de DA după ce seara trecută a interpretat aceeaşi piesă şi pe scena ”X Factor”.

Lavinia Dalea o bibliotecară în vârstă de 34 de ani din Reşiţa, a reuşit să atragă toată simpatia juraţilor, chiar dacă interpretarea sa a primit un singur vot, din partea lui Ştefan Bănică. ”Eu aproape m-am îndrăgostit. E o fiinţă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, a mărturisit Carla’s Dreams, chiar dacă Lavinia a mărturisit că nu a spus nimănui despre participarea sa la show şi a venit singură, neştiind ce vor spune cunoscuţii săi.

Irina Drăgoi, în vârstă de 31 de ani, este interpretă de muzică populară, dar pentru apariţia sa la ”X Factor, a ales să cânte o piesă a cântăreţei Adele, ”Someone Like you”. Ghidată de pasiunea pentru muzică, dar şi de un vis pe care l-a interpretat ca fiind un semn, Irina a decis să se înscrie la casting. ”L-am visat pe Bănică, mă juriza. Am mai avut în viaţa mea visuri premonitorii, aşa că m-am uitat când sunt preselecţiile şi am zis că trebuie să fiu aici”, a spus aceasta. Din păcate, schimbarea de stil muzical nu i-a ieşit perfect, astfel că juraţii i-au dat doar două voturi pozitive.

Cătălina Zoescu, o bucureşteancă de 30 de ani, care cântă de şapte ani la evenimente private şi în pub-uri a fost însă mai norocoasă. Chiar dacă interpretarea ei a fost considerată de juraţi uşor învechită, aceasta a fost corectă, iar Cătălina a primit primit trei voturi pozitive şi are şanse să treacă în etapa următoare.

”Cred că X Factor mi-ar demonstra că trebuie să am mai multă încredere în mine pe plan muzical”, a fost motivul pentru care Isabela Pampărău a decis să se înscrie la casting. Aceasta în condiţiile în care după ce în trecut a câştigat sezonul patru al emisiunii ”Next Star”, succesul ei a venit cu preţul pierderii unor prieteni şi cu multe replici răutăcioase la adresa ei. ”Eşti minunată, iar cei care au comentat sunt surzi, nu se poate!”, a spus Delia. ”Copiii aceştia trebuie ajutaţi pentru că ei citesc pe undeva comentarii şi sunt afectaţi, din păcate!”, a mai spus jurata, care împreună cu ceilalţi trei colegi ai săi i-au oferit Isabelei 4 voturi pozitive.

Radu Rică Spînu este un român stabilit de 14 ani în Spania şi membru al Academiei de Muzică de doi ani.  ”E important să pot să cânt şi să pot să transmit ceva, mai ales că la o astfel de audiţie poţi să fii… ameţit”, a spus acesta emoţionat. ”Eu regret foarte mult, dar trebuie să vă dau un NU”, i-a spus Carla’s Dreams, iar Spînu a primit doar un vot al Deliei, în ciuda faptului că toţi cei patru juraţi au fost cuceriţi de acesta. ”Dacă exista un concurs de oameni, Rică avea patru de DA. Dacă era un concurs de cine e cel mai respectuos, cald, modest, Rică avea 100 de DA!”, a spus emoţionat şi Horia Brenciu.

La doar 18 ani, Ana Maria Tilici a venit singură la ”X Factor”, în timp ce mama sa a rămas acasă alături de frăţiorul său în vârstă de doar 1 an şi opt luni. ”Aş vrea ca totul să iasă bine, de aceea am emoţii să nu greşesc cu nimic”, a spus Ana Maria, care a fost la un pas de a se răzgândi pe drumul spre audiţii. ”Ai făcut foarte bine că ai luat microbuzul şi ai venit aici! Bravo!”, i-a spus direct Horia Brenciu. Ana a reuşit în doar câteva minute să primească cele patru voturi ale juraţilor, dar şi o lecţie importantă: să nu se mai abată din drumul ei în muzică.

 Vincenzo Vollaro, din Napoli, şi-a învins anxietatea pentru a venit în România la ”X Factor”, chiar dacă povestea sa nu este una simplă. După ce familia sa a fost jefuită sub ameninţarea armei, Vincenzo a rămas bântuit de o nesiguranţă, iar în plus, Vincenzo a primit un nou şoc la prima sa apariţie în faţa unui juriu muzical: a slăbit 28 de kilograme după ce i s-a spus că este prea ”rotunjor”. Iar dacă pentru prestaţia sa a reuşit să îşi adune curajul, ultimele versuri i-au adus şi lacrimi în ochi. ”Bravo, cred că ne vom mai vedea!”, i-a spus Delia, iar Vincenzo a primit toate cele patru voturi ale juraţilor.   

Cristian Catan, din Chişinău, nu este doar un admirator al lui Carla’s Dreams, ci a făcut şi figuraţie în unul dintre videoclipurile juratului, iar pentru participarea sa la ”X Factor” a ales să cânte o piesă compusă de el. ”Mă inspiră să scriu multe lucruri, în primul rând dragostea, îţi permită să capeţi metafore, alegorii”, a spus Cristian, care a reuşit să îşi asigure voturile juraţilor. ”Ritmul acesta prinde foarte bine la public, e foarte proaspăt”, a apreciat Delia.

”X Factor” continuă săptămâna aceasta şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, cu ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Tags: