Carla’s Dreams, concert cu Zdob si Zdub la Arenele Romane

De: Alexandra Necsoiu / 28.04.2017, 11:28
Carla’s Dreams, concert cu Zdob si Zdub la Arenele Romane
In 19 mai, la Arenele Romane, Delia, Vita de Vie, COMA, Macanache, Zdob si Zdub, Taraf de Haidouks si alti artisti ai momentului sunt prezenti in fata fanilor, pentru a lua parte la experimentul muzical al primaverii

Carla’s Dreams, este unul dintre invitatii speciali ai evenimentului Juratul X-Factor le pregateste fanilor o mega surpriza, pentru ca pe 19 mai, la Arenele Romane, va urca pe scena alaturi de trupa Zdob si Zdub, colaborarea lor pentru acest proiect fiind o premiera

Carla’s Dreams este un proiect muzical aflat in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive, sute de milioane de vizualizari pe YouTube si sound-ul divers. Trupa este castigatoarea incontestabila a editiei 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii obtinute la cele mai importante categorii: „Best Group”, „Best Song” si „Best Video”. 

Tot in aceasta seara, va avea loc lansarea celui mai nou blend muzical. De data aceasta, trupele Zdob si Zdub si Taraf de Haidouks, artisti cu stiluri complet diferite, vor face schimb de melodii, pe care le vor canta intr-o maniera originala, pastrand totodata accentele stilurilor care i-au consacrat.

Delia promite si ea un show de zile mari. Jurata X-Factor va canta alaturi de Vita de Vie si de Macanache, raperul care a adus un nou suflu muzicii underground din Romania. Cei doi se pregatesc de altfel si pentru lansarea unui proiect musical, o colaborare mult asteptata de fani.

Biletele pentru Blending Spirits Arena, unul dintre cele mai tari show-uri muzicale ale acestei primaveri s-au pus déjà in vanzare, fiind disponibile pe iabilet.ro.