Carla’s Dreams, despre melodia pe care nu ar cânta-o niciodată: ”Nu pot să o cânt, sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 09:53
Carla’s Dreams, despre melodia pe care nu ar cânta-o niciodată: ”Nu pot să o cânt, sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”
O interpretare uluitoare de pe scena ”The Four – Cei 4” l-a cucerit pe juratul Carla’s Dreams, care s-a văzut însă nevoit să recunoască faptul că el nu ar fi avut curajul să abordeze o asemenea melodie.

Interpretarea cunoscutei piese ”Get on up” a lui James Brown l-a făcut pe juratul ”The Four – Cei 4” să  aplaude îndelung momentul, apreciind că aceasta este o piesă extrem de solicitantă. ”Pentru curajul de a te băga într-o piesă care în toate filmele e asociată cu o energie atât de… beată, aplauze! Habar nu aveţi cât e de grea piesa aceasta! Eu nu aş risca niciodată să o cânt dacă ar fi o miză. Nu pot să o cânt aşa, iar dacă aş fi putut să o cânt ar fi trebuit să mă gândesc şi la ce fac în timpul acesta, cum mă mişc, iar dacă aş fi reuşit să le fac în acelaşi timp ar fi trebuit să ţin cont şi de respiraţie! Sunt multe probleme! Sună foarte simplu, dar este extrem de problematică!”, le-a mărturisit juratul ”The Four – Cei 4” celor prezenţi.

Cine a primit toate aceste laude, telespectatorii vor afla sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, când bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină unul dintre locurile ocupate de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi pierde locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în finală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.