Carla’s Dreams, dezvăluire în culisele X Factor: ”Eu aproape m-am îndrăgostit”

De: Alexandra Necsoiu / 23.10.2018, 10:52

Carla’s Dreams, dezvăluire în culisele X Factor: ”Eu aproape m-am îndrăgostit”
Cei patru juraţi, dar şi publicul au parte de o mulţime de surprize şi momente pline de umor în cadrul celei de-a noua ediţie X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1. Carla’s Dreams mărturiseşte cu această ocazie că a fost cucerit de una dintre concurente

Lavinia Dalea are 34 de ani şi vine din Reşiţa. Ea este bibliotecară şi spune despre ea că scrie versuri de mică. Vine singură la X Factor, nu a vrut să ştie prea multă lume de participarea ei la show. Lavinia a decis ca versurile scrise de ea să le pună pe un negativ de-al Deliei.

”Sunteţi prima bibiotecară la X Factor, e de apreciat curajul”, îi spune Ştefan Bănică, iar Carla’s Dreams declară că a fost foarte încântat de momentul ei:  ”Eu aproape m-am îndrăgostit. E o fiinţă foarte simpatică. Mi-a plăcut atitudinea”, dezvăluie juratul în culise.

Cum a decurs momentul singurei bibliotecare de la X Factor şi care sunt reacţiile juriului, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a noua ediţii a show-ului, urmând ca vineri, de la aceeaşi oră sã poartã urmãri ultima ediţie de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – bootcamp-ul.