Carla’s Dreams, duet unic cu un DJ din Chişinău, pe scena X Factor

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 11:28
Carla’s Dreams, duet unic cu un DJ din Chişinău, pe scena X Factor
Cea de-a patra ediţie a show-ului X Factor, difuzată marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, este una presărată cu multe momente surprinzătoare, clipe emoţionante, dar şi visuri împlinite.

Zara Iurie, este un tânăr care vine la X Factor din Moldova, împreună cu mama lui care îl creşte singură de la vârsta de 4 ani. Zara este DJ în Chişinău şi mărturiseşte că una dintre marile lui dorinţe este să cânte câteva versuri alături de Carla’a Dreams.

”Când a apărut piesa lui Carla’s Dreams > eu mixam într-un club şi am cântat melodia asta live, iar cei care administrează pagina Carla’a Dreams m-au pus pe pagină. Aşa că am prins curaj să te rog să cântăm împreună refrenul >”, a fost rugămintea concurentului pe care juratul X Factor a primit-o cu braţele deschise, astfel că au interpretat într-un mod autentic unul dintre cele mai mari hituri ale momentului.
Clipe emoţionante, dar şi multe talente ce merită descoperite, telespectatorii vor vedea marţi, de la ora 20.00, în cadrul celei de-a patra ediţie X Factor.

Tags: