Carla’s Dreams, emoţionat de un concurent „X Factor”: ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea”

De: Cristiana Trifu / 23.08.2018, 10:36

Carla’s Dreams, emoţionat de un concurent „X Factor”: ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea”
Cel de-al optulea sezon X Factor, care are marea premieră duminică, 26 august, de la ora 20.00, la Antena 1, este unul ce vine cu numeroase surprize, poveşti spectaculoase şi talente ce merită descoperite.

Sergiu Bătrâncea are 48 de ani, este din Chişinău şi vine la X Factor susţinut de fratele său, Alex, care a fost genist în Afganistan, unde şi-a pierdut ambele braţe. Concurentul spune despre el că este pasionat de muzică încă din adolescenţă, însă şi-a întrerupt studiile de canto din cauza geloziei soţiei sale, care s-a gândit că studentele reprezentau o ispită prea mare el.

Sergiu alege să interpreteze în faţa juriului şi a spectatorilor o arie dintr-o operetă scrisă original în limba germană, dar tradusă de el în română.
Cel care este cu adevărat emoţionat de versurile piesei este chiar Carla’s Dreams, care şi primeşte la final din partea lui Sergiu masca pe care acesta o poartă pe scenă: ”Eu m-am regăsit maxim în piesa aceea. Ultimele versuri au fost ”soarta mea este să port o mască”. Cred că toţi ne-am regăsit în versuri şi în interpretare. Iertată să-mi fie ironia, dar toţi purtăm măşti. Nu ştiu câţi oameni de vârsta lui s-ar îmbrăca aşa, ar traduce versurile şi ar cânta aşa. Şi-a mai pus şi mască”.
Care va fi opinia celorlaţi trei juraţi despre piesă şi interpretarea lui Sergiu Bătrâncea şi care este povestea omului din spatele măştii, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.