Carla’s Dreams: “Fără mască arăt foarte rău…greţos, aşa!”

De: Cătălina Matei / 14.07.2016, 13:10
Carla's Dreams: “Fără mască arăt foarte rău...greţos, aşa!”
Carla’s Dreams, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, se alătură anul acesta Deliei, lui Ştefan şi lui Horia la masa juriului X Factor, la cel de-al şaselea sezon al show-ului, difuzat în această toamna la Antena 1.

Cât cer băieţii din Carla’s Dreams pentru un concert?

Solistul trupei Carla`s Dream este renumit pentru faptul că umblă cu chipul vopsit, iar din acest motiv, cei de la X Factor au găsit o metodă indită prin care să-l identifice pe artist.

Cum arată „Eroina” lui Carla’s Dreams! Artistul este căsătorit cu o femeie de afaceri

 Astfel, din motice de securitate, pe lângă datele de identificare, aceştia au prelevat şi amprentele cântăreţului. Iar acum, de fiecare dată când are de filmat ceva penjtru noul sezon al concursului de talente, artistul este nevoit să se identifice cu un scaner portabil de amprente pentru ca cei din jur să fie convinşi că este el cel care ia loc la masa juriului şi că nu a fost înlocuit de un alt tânăr, mascat în acelaşi fel, scrie spynews.ro.

Carla’s Dreams nu se fotografiază cu fanii. Are un motiv întemeiat!

„Asta nu-i faţa mea. Eu în zilele obişnuite arăt altfel. Delia m-a văzut fără mască. Fără mască arăt foarte rău. De asta şi port mască că-s foarte urât. Nu arăt înfricoşător, ci greţos aşa. Sunt antonimul la ”simpatic”, a declarat Carla’s Dreams.