Carla”s Dreams feat. INNA – „P.O.H.U.I.” (Video)

Apropo.ro / 13.03.2013, 10:30
Carla''s Dreams feat. INNA -
Carla''s Dreams feat. INNA - "P.O.H.U.I." este o piesă care te prinde fără să vrei. Ascultă piesa

Carla’s Dreams au lansat videoclipul piesei P.O.H.U.I. (feat INNA). Numele piesei vine de la „Patologia Obstructiv-Huliganica Uniform Iradiata” sau un fel de „i don’t give a fuck”.

Carla’s Dreams reprezintă „un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă să facă ceva muzică”, despre care nimeni nu știe mai nimic, membrii trupei nedorind să-și dezvăluie identitățile, însă au reușit în mai puțin de un an de la lansare să devină vocea unei generații. „Tu ești Carla’s Dreams” este mesajul anonimilor din Republica Moldova ce au depășit două milioane de vizualizări pe canalul oficial de Youbube.

 

 

Unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri și capacitatea noastră de a rămâne cu mâinile dezlegate și gândirea liberă în ceea ce facem„.

Carla’s Dreams a lansat pe 4 mai 2012 primul album, „Hobson”s Choice”, pe care l-au pus gratuit pe net. Materialul are 20 de piese în limba engleză, română sau rusă.

Carla’s Dreams a lansat astăzi o variantă a piesei alături de INNA. Filmările pentru clip au avut loc în Chișinău și in Kuala Lumpur și au fost regizate de Sergiu Barajin. De partea de producție s-au ocupat Anna Ceachirova de la Framing Ideas.