Carla’s Dreams îi pune la încercare pe Horia Brenciu şi Ştefan Bănică:”Pentru fiecare secundă va fi încă o zi de supărare”

De: Cristiana Trifu / 18.09.2018, 10:09
Carla’s Dreams îi pune la încercare pe Horia Brenciu şi Ştefan Bănică:”Pentru fiecare secundă va fi încă o zi de supărare”
Carla’s Dreams vrea să testeze vigilenţa colegilor săi de la pupitrul juriului, astfel că în cea de-a patra ediţie X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, va pune la cale o farsă împreună cu unul dintre concurenţi.

Sergiu Bunescu vine la X Factor din Moldova şi, pentru că este mare fan Carla’s Dreams, decide să se costumeze şi să se machieze identic cu cel pe care îl consideră idolul său. Asemănarea dintre cei doi fiind una izbitoare, Carla’s Dreams se gândeşte să-i pună la încercare pe Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, să vadă dacă aceştia îşi dau seama că persoana care se va aşeza pe scaunul său de jurat nu este el. Şi pentru ca farsa să fie mai credibilă, el o va avea drept complice pe Delia, care va trata tot momentul cu multă naturaleţe.

”Vreau să văd cât sunt de atenţi Ştefan şi Horia. Mi-aş dori foarte mult să se prindă din start,  de la primul pas pe care Sergiu îl face pe scenă. Dacă mai face un pas şi nu se prind, minus un punct, la al treilea pas, minus două puncte. Dacă Sergiu ajunge la masă, minus o sută de puncte. Dacă reuşeşte să stea pe scaun, pentru fiecare secundă e încă o zi de supărare maximă pe aceşti doi iubiţi colegi”, spune Carla’s Dreams înainte ca Sergiu Bunescu să se îndrepte spre masa juraţilor.

Dacă Horia Brenciu şi Ştefan Bănică vor fi suficient de vigilenţi sau nu şi dacă Sergiu Bunescu ca reuşi să-i convingă că este Carla’s Dreams, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.