Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor: “Arăţi special!”

De: Alexandra Necsoiu / 08.10.2018, 11:39
Carla’s Dreams, intrigat de o concurentă la X Factor: “Arăţi special!”
La doar 18 ani, Mălina Ciarnău este o apariţie non-conformistă care nu va trece neobservată pe scena “X Factor”, în cea de-a şaptea ediţie a emisiunii, difuzată la Antena 1 marţi seară, de la ora 20:00. Vestimentaţia şi atitudinea tinerei îi vor intriga pe juraţi încă din primul moment, în special pe Carla’s Dreams, care pare foarte interesat de semnificaţiile tatuajelor Mălinei: “Arăţi special. Dar nu pot să nu întreb, ce este cu tatuajele acelea?”.

Tot el va dori sã ştie şi ce a determinat-o pe tânãra concurentã sã îşi facã o schimbare aşa drasticã de look. “Cu doi ani în urmã eram genul de fatã simplã, banalã. Prima datã când m-am ras în cap, voiam o schimbare!”, le-a mãrturisit Mãlina juraţilor “X Factor”.

Chiar dacă aspectul este primul lucru ce va atrage atenţia publicului şi juraţilor, tânăra vrea să demonstreze că vocea este cea care o recomandă. Tocmai din acest motiv, la scurt timp după ce a absolvit liceul a decis că este cazul să îşi încerce norocul în show-ul de la Antena 1: “M-am gândit să particip anul acesta la X Factor pentru că mi-am dorit asta de mult timp. Este şansa vieţii tale, ai şansa să te afirmi, să arăţi ce poţi.”.

Deşi muzica este marea ei pasiune, emoţiile o vor însoţi în fiecare moment pe scena X Factor, marţi seară, de la 20:00. Cum va decurge audiţia Mălinei, dar şi ce părere vor avea juraţii despre schimbarea drastică de look pe care concurenta a ales să o facă, telespectatorii vor afla în cea de-a şaptea ediţie a show-ului de la Antena 1.