Carla’s Dreams îşi surprinde colegii de la ”X Factor” cu opţiunile sale culinare

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 10:52
Carla’s Dreams îşi surprinde colegii de la ”X Factor” cu opţiunile sale culinare
Obişnuit să se joace cu vorbele şi să le şi pună pe note, Carla’s Dreams nu face pauză nici măcar când este la pupitrul de jurat ”X Factor”, aşa că şi-a surprins din nou colegii cu analogiile sale.

De această dată, în timpul audiţiilor „X Factor”, Carla’s Dreams îi explicã unui concurent că, deşi timbrul vocii sale este extrem de plăcut, interpretarea a fost una lipsită de surprize, astfel că rezultatul nu a fost cel scontat. ”Nu poţi să mânânci unt cu unt, doar cu pâine! Sau… cu cârnaţi!”, a fost analogia folosită de juratul ”X Factor”, care a stârnit hohote de râs în salã. 

Cel de-al optulea sezon ”X Factor”, care va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1,  se anunţă a fi unul plin de surprize. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.