Carla’s Dreams lansează clipul Monomaniac

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 09:10
Carla’s Dreams lansează clipul Monomaniac
Carla’s Dreams s-au bucurat de susţinerea fanilor care au venit în număr mare la Arenele Romane pentru concertul „Monomaniac” de pe 5 mai. Pentru al treilea an consecutiv, acesta a fost un eveniment sold out, susţinut în faţa a 5000 de fani, veniţi să se bucure de muzica artiştilor lor preferaţi. Carla’s Dreams au cântat în premieră live cel mai recent single, „Monomaniac”, lansat cu câteva ore înainte de concert, cu videoclip oficial.

Carla’s Dreams – Monomaniac
https://www.youtube.com/watch?v=_fObMfQnDIM

Piesa „Monomaniac” a fost compusă şi produsă de Carla’s Dreams cu Alex Cotoi, cel care a produs cele mai multe hituri ale artiştilor de pe ultimele două albume. Videoclipul piesei “Monomaniac” a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca, scenariu Roman Burlaca şi Cristi Branca, DoP George Secrieru, producţie BR Films şi Global Records.

„Monomaniac este mai mult un concept decât o piesă. Este un fel de rezumat la ceea ce am lansat în ultima perioadă. Perioada reieşită dintr-un şir destul de ciudat, dar în acelaşi timp interesant de circumstanţe şi emoţii. Aproape că am folosi cuvântul “răscruce”, dar totuşi nu. Doar o etapă. Mai vin şi altele. Multe sau puţine – nu ştim, dar suntem recunoscători pentru şansa de a scrie ce vrem şi cum vrem. Şi această „şansă” are două feţe: una suntem noi şi ceea ce vrem, dar a doua sunt oamenii noştri care, chiar dacă nu dictează ce să facem, apreciază eforturile şi prin asta ne fac tot mai liberi în exprimare artistică, fapt pentru care le mulţumim cel mai mult. Perioada “Monomaniac” va avea mai târziu câteva epiloguri, dar în esenţă, s-a terminat pe 5 mai. Nu întrebaţi ce urmează, nici noi nu ştim. Dar o schimbare de vibe se simte şi în aerul de pe străzile oraşelor prin care mergem şi în locurile unde lucrăm. Am vrea încă o dată să le mulţumim celor ce au fost alături în această perioadă: You are Carla’s Dreams! V-am cuprins!”, au spus Carla’s Dreams.

Show-ul de la Arenele Romane  a fost o producţie impresionantă, cu efecte speciale, peste 300 de aparate de lumină inteligentă, 150 de metri pătraţi de ecran led, surse puternice de laser, grafică vizuală dedicată conceptului Monomaniac, live feed Instagram înainte de show (pozele celor care postau pe Instagram şi foloseau hashtag-ul #Monomaniac apăreau pe ecrane), zece copii din Corul Radiodifuziunii pentru piesa „Unde”, Ana Munteanu care a realizat desene live în nisip la piesele „17 ani”, „Formula apei”, „Frica” şi „Animal de pradă”, tenori la „Beretta”, 18 balerine mici în alb şi o balerină în negru pentru „Imperfect”, toţi cei 5000 de oameni prezenţi la concertul din Arene purtând mănuşi albe pentru „Ne bucurăm în ciuda lor” şi invitaţii speciali ai serii: Blacklist cu piesa „Tequila”. Dintre piesele interpretate nu au lipsit nici „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Cum ne noi”, „P.O.H.U.I”, „Pe umerii tăi slabi” sau „Hobson’s Choice”.

Evenimentul a fost organizat de Global Records şi Best Music, parteneri media Antena 1 şi Radio ZU, susţinut de LIDL, Make Up Forever, Nivea, Tucano, Tuborg, Alexandrion, Gitana, Vintage, Pizza Maestro, Arena Events, NRG Moldova (pentru visual effects) şi Pyro Events (efecte speciale).

Acum un an, la Arenele Romane, Carla’s Dreams au lansat albumul „Antiexemplu”, iar acum doi ani „NGOC”, ambele evenimente fiind sold out, cu invitaţi speciali precum Vanotek, ANTONIA, Delia, Loredana Groza.

Concert Carla’s Dreams Arenele Romane 2016
https://www.youtube.com/watch?v=a6KVJ866IsM

Concert Carla’s Dreams Arenele Romane 2017
https://www.youtube.com/watch?v=pwmol0WIrxE

Carla’s Dreams au lansat anul acesta mai multe piese, printre care „413”, „17 ani”, „Poetic şi murdar”, „Pe umerii tăi slabi”, „Monomaniac”. Acestora le vor urma şi altele, precum şi concerte în România, dar şi în Germania, Anglia şi Canada.

Carla’s Dreams este jurat în două show-uri TV: X Factor şi The Four – Cei patru.

Foto: The Storyalist, Diana Oprişan, Răzvan Buruiană, Alex Nechez.
Mai multe fotografii aici: https://bit.ly/2rxzOBv

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenţie de impresariat, şi Global Influencers, agenţie de influencers marketing, reprezintă artişti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek şi influenceri de referinţă precum Alina Ceuşan, Carmen Grebenişan, Laura Muşuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly şi mulţi alţii.