Carla’s Dreams lansează single-ul „Luna”, a patra piesă din “Nocturn”

De: Alexandra Necsoiu / 29.11.2018, 15:29
Carla’s Dreams lansează single-ul „Luna”, a patra piesă din “Nocturn”
Proiectul Carla’s Dreams a intrat în faza nocturnă. Această fază denumită „Nocturn” va cuprinde 6 istorii, povestite de 6 personaje în decurs de aproximativ 200 de zile. Vor fi lansate aproximativ 13 piese, un şir de testimoniale explicative, dar şi alte material, inclusiv muzicale.

 

 „Luna” are un stil diferit de cel cu care ne-a obişnuit proiectul Carla’s Dreams, dar păstrează aspectul liric sugestiv şi alegoric. Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Marco & Seba.

 „Luna” este o piesă despre dependenţă, dragoste nocturnă. La fel ca şi primele piese, acţiunea are loc doar noaptea şi este despre doi tineri îndrăgostiţi cu care am făcut cunoştinţă în prima piesă din proiect. Această dezvoltare a relaţiei lor nu este decât o poveste frumoasă de iubire, dar şi de aşteptare şi nesiguranţă. Este prima deschidere.

 Single-ul „Luna” este a sasea piesă din proiect, precedată de „Karma”, „Benzina”, „Praf de stele”, „CRV” şi „Regina goală”.

 Videoclipurile din „Nocturn” sunt regizate şi filmate de Roman Burlaca şi George Secrieru (BRFilms), cu care Carla’s Dreams au lucrat de fiecare dată.

Anul acesta, Carla’s Dreams au lansat „Lacrimi şi pumni în pereţi” cu aproape 24 milioane de vizualizări.„Pe umerii tăi slabi”, cu aproape 10 milioane de vizualizări şi „Monomaniac”, prezentată în premieră la show-ul de la Arenele Romane cu peste 7 milioane de vizualizări.

Tot anul acesta, Carla’s Dreams au susţinut un nou concert la Arenele Romane Monomaniac” de pe 5 mai, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment sold out, în faţa a 5000 de fani, veniţi să se bucure de muzica artiştilor lor preferaţi.

Anul trecut, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonaţi pe propriul canal de YouTube unde au peste 670 000 000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, artiştii au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii.