CARLA’S DREAMS, mesaj referitor la concertul anulat: „Toate organele responsabile au fost sesizate”

De: Nicoleta Nicolae / 23.05.2016, 14:24
CARLA’S DREAMS, mesaj referitor la concertul anulat:
Recent membrii trupei Carla’s Dreams au întrerupt un concert ce a avut loc la Piatra Neamţ, după ce mai multe persoane au leşinat din cauza căldurii.

Astfel, că vineri seară, în interiorul mall-ului respectiv se aflau aproape 2000 de oameni, mult prea mulţi pentru capacitatea centrului comercial.

Cei de la Carla’s Dreams au promis că vor reveni cu noutăţi referitoare la incidentul de la Piatra Neamţ. Ei au postat în urmă cu câteva minunte un mesaj pe Facebook, refertitor la cele întâmplate.

„După cum am promis, venim cu un update despre acţiunile întreprinse în cazul concertului de la mall-ul din Piatra Neamţ. Toate organele responsabile au fost sesizate sau/şi s-au autosesizat şi acum, în limita atribuţiilor legale, elucidează cazul. Nu vrem să facem cazul mai mare decât este şi ne bucurăm că am reuşit, împreună cu voi toţi, să atenţionăm organizatorii, organele de profil şi comunitatea în general asupra importanţei respectării normelor de securitate. Vrem să mulţumim reprezentanţilor ISU, pompierilor, personalului medical, primăriei, poliţiei şi tuturor celor care s-au implicat într-un mod sau altul în acest caz şi, nu în ultimul rând, le mulţumim reprezentanţilor mass media pentru aducerea acestuia în atenţia publică. Ultimele ştiri presupunem că vă sunt cunoscute, noi fiind siguri că organele abilitate îşi vor îndeplini în mod corespunzător obligaţiile.  Şi cel mai important. Aveţi tot respectul nostru pentru solidaritatea de care aţi dat dovadă. 

P. S. Vrem să vă vedem. Şi o să vă vedem. Pe 26 iunie la Piatra Neamţ. În AER LIBER. V-am cuprins.”