Carla’s Dreams, reteta succesului

De: Nicoleta Nicolae / 25.07.2015, 08:00
Carla’s Dreams, reteta succesului
“Cum ne noi”, prima colaborare dintre Delia şi Carla’s Dreams, piesa compusa de grupul de tineri talentati din Republica Moldova, a stabilit un record: 10 milioane de vizualizari in prima luna, in prezent, a depasit 21 de milioane de vizualizari.

 “Da, mama” compusa de Carla’s Dreams a depasit 10 milioane de vizualizari in mai putin de o luna de la lansare, ceea ce reprezinta un nou record pentru o piesa din Romania.

Pe langa aceste doua reusite, Carla’s Dreams s-a impus in Romania prin colaborarea cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I”, care a fost primita extraordinar de publicul din tara, fiind locul 1 saptamani la rand. De asemenea, a urmat “Lumea ta”, o super colaborare cu Loredana Groza, o alta artista de top a Romaniei.

Nu in ultimul rand, vara trecuta, Carla’s Dreams a mai lansat o piesa cu INNA, Antonia si Dara, o tanara artista din Republica Moldova – “Fie ce-o fi”

Carla’s Dreams au sustinut o serie de concerte in Romania, au fost prezenti, de asemenea, in deschiderea concertului lui Robbie Williams alaturi de Delia.

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams.

Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care i-a obisnuit cu piesele sale sincere si uneori prea directe.