Carla’s Dreams şi-a ales concurenţii pentru duelurile ”X Factor”:”Are toate şansele să câştige! Orice ar face, el este artist!”

De: Alexandra Necsoiu / 19.11.2018, 11:40
Carla’s Dreams şi-a ales concurenţii pentru duelurile ”X Factor”:”Are toate şansele să câştige! Orice ar face, el este artist!”
Echipa de băieţi sub 24 de ani a lui Carla’s Dreams a trecut seara trecută prin mari emoţii, dar juratul a ales patru pentru a trece în etapa următoare ”X Factor”, iar juratul crede că are deja arma secretă pentru a câştiga cel de-al optulea sezon.

Leon Tudor Mureşan a fost cel care s-a oferit să deschidă Bootcamp-ul în echipa juratului Carla’s Dreams, chiar dacă nu a dus lipsă de emoţii. ”Chiar ştiu care e nivelul şi că nu sunt cel mai bun”, a spus acesta care a aflat cu teamă că în această etapă doar patru din cei zece concurenţi vor trece mai departe. ”Mie mi s-a părut că abia acum ai venit pentru prima dată la audiţii”, a remarcat Horia Brenciu, iar colegii juratului au fost la fel de greu de convins. ”Nu văd o evoluţie de la audiţii la Bootcamp, nu cred că a fost suficient şi nu o să te aşez pe scaun”, a spus juratul, iar decizia sa a crescut şi mai mult tensiunea printre concurenţii care se pregăteau să urce pe scenă.

Robert Hotin a fost primul concurent care a reuşit să ocupe un scaun. Emoţiile nu l-au părăsit nici de această dată, astfel că după primele versuri, Robert a uitat complet versurile melodiei. ”Robert, eu azi nu sunt în poziţie de judecător, eu te invit să cânţi din nou piesa. Eu am cântat la primele concerte de pe foi, cum aş putea să îl ucid acum pe dânsul?”, a spus Carla’s Dreams. A doua încercare a fost mult mai norocoasă pentru acesta, chiar dacă diferenţa faţă de audiţii nu a fost majoră, însă mentorul său a recunoscut că are o slăbiciune pentru calităţile lui native, astfel că i-a oferit primul scaun.    

 Cristian Porcari şi-a încercat seara trecută norocul pentru a doua oară în Bootcamp-ul ”X Factor”. ”Anul trecut am pierdut pe mâna mea, anul acesta trebuie să demonstrez de două ori mai mult ca să obţin un scaun. Dacă nu reuşesc, va fi o dezamăgire faţă de mine”, a recunoscut acesta. Cristian a reuşit să îl facă pe Carla’s Dreams să îşi schimbe părerea nu tocmai bună făcută după audiţii şi i-a oferit acestuia al doilea scaun în Bootcamp.

 Andrei Geamăn, cel care la audiţii a cântat pentru prima dată pe o scenă,  a venit plin de curaj în Bootcamp. ”Clar are acel ceva!”, a spus Carla’s Dreams, care l-a îndrăgit de la prima audiţie. Andrei i-a suprins până la capăt pe cei patru juraţi cu dezinvoltura sa, dar şi cu o piesă extrem de bine aleasă. ”A fost cea mai nonconformistă interpretare pe care am văzut-o la X Factor! Eu m-aş risca cu tine în spectacole! Să nu te schimbi, dar să devii şi mai bun”, a exclamat Horia Brenciu. Şi ceilalţi trei juraţi au fost la el de fascinaţi de prestaţia lui Andrei, iar Carla’s Dreams i-a oferit un scaun. ”Mie nu mi se pare suficient dacă mă gândesc la dueluri sau la finală. Sunt absolut sigur că tu nu o să mergi mai departe, dar eşti peste mulţi concurenţi care vor fi aplaudaţi în picioare. Eu asta caut, vreau ceva natural!”, a spus juratul.

Mihai Negru, pe numele său de rapper Zila Mike, i-a atras atenţia lui Carla’s Dreams încă din audiţii şi chiar a văzut în el un posibil câştigător ”X Factor”. Mike nu l-a dezamăgit pe mentorul său şi nici pe juraţi, mai ales că a venit cu o nouă piesă scrisă de el, ”Velociraptorul Dance”. ”E o piesă cel puţin mizerabilă, îmi pare rău pentru daunele create aparatului vostru auditiv!”, i-a prevenit concurentul de la început. Nebunia sa i-a cuprins imediat pe juraţi, care nu doar că s-au îndrăgostit de melodia sa, dar au fost cu toţii de acord că Mike merita un scaun. ”A fost foarte rău, sunt sigur că oamenii de acasă au dat mai încet sau au schimbat postul, dar 10% dintre ei au dat mai tare şi asta e foarte important! Eu voi face tot posibilul, dar până la limita dreptăţii, ca tu să ai ocazia să mai cânţi aici”, i-a promis Carla’s Dreams înainte de a-i oferi acestuia un scaun.

Dragoş Bucătariu, probabil cel mai emotiv concurent de anul acesta, face eforturi pentru a-şi folosi aceste trăiri în timp ce cântă, însă greul începe abia când se opreşte. ”Acesta este cazul în care nici eu, nici el nu ştim ce poate. Pentru mine, el este cel mai interesant concurent din Bootcamp”, a spus juratul încă de la început, aşteptând cu mare interes prestaţia lui Dragoş. ”A fost ca o coregrafie vocală făcută de o doamnă în vârstă”, a spus Delia la finalul prestaţiei, iar Carla’s Dreams l-a anunţat că nu îl va aşeza pe scaun. ”Tu ai putea fi mai bun decât trei băieţi de acolo, dar nu poţi să faci asta într-o lună, pentru finală! Eu foarte rar sfătuiesc pe cineva să continue cu muzica, pentru că e un drum extrem de greu şi lipsit de orice fel de fruct în multe cazuri, dar tu te rog să continui cel puţin încă un an”, a spus juratul.

Alexandru Stremiţeanu nu este pentru prima dată la ”Xx Factor”, dar este pentru prima dată când ajunge până în Bootcamp şi nici de data aceasta profesoara lui de canto nu l-a lăsat singur. ”Nu mă aşteptam să trec de Bootcamp, dar cumva speram şi voiam să ajung la Carla’s Dreams”, a povestit Alex care şi-a făcut loc cu uşurinţă pe unul dintre cele patru scaune. De această dată a fost rândul lui Robert să părăsească ”X Factor”, după ce mentorul său a mărturisit că prestaţiile concurenţilor săi nu au fost extraordinare. ”Am avut un Bootcamp slab, cu oameni foarte talentaţi. Din păcate toţi au cântat mai slab decât în audiţii”, a spus Carla’s Dreams.

Fostul finalist ”Next Star” Eduard Ungureanu a reuşit să îi impresioneze nu doar pe juraţi, ci şi pe adversarii săi din Bootcamp, toţi mărturisind că se tem de el şi că îl văd ca pe viitorul câştigător ”X Factor”.  Eduard a venit alături de întreaga familie şi de căţeluşa sa. ”Când fac repetiţii acasă, căţelul meu începe şi el să cânte”, a povestit puştiul care a reuşit să ridice sala în picioare, dar şi pe Cristian Porcari de pe scaun. ”Aş spune că e primul concurent din grupa ta de care mi-e teamă”, a mărturisit şi Delia.    

Alexandru Ţală, obişnuit să cânte pe stradă în Bucureşti, are de 21 de ani şi face muzică de la cinci ani, când părinţii l-au îndrumat pe acest drum. Alex a reuşit să o cucerească pe Delia la audiţii, însă lipsa pianului pare să îi fi aduc ghinion în Bootcamp. ”Mie nu mi-a plăcut, m-am simţit tensionat. Când vei vedea înregistrarea, vei vedea de ce se spune că ce e prea mult strică”, i-a spus mentorul său, care a recunoscut însă că avea aşteptări mari de la Alex şi nu se aştepta ca acesta să nu poată obţine locul pe scaun.

Cristian Moldovan, căruia Carla’s Dreams i-a promis încă din audiţii că dacă va avea grupa de băieţi îl va alege în Bootcamp, a fost sunat chiar de către jurat pentru a-i da vestea bună, însă… nu i-a putut răspunde de prima dată pentru că era la biserică, la slujbă. ”Unicul lucru pe care mi-l doresc de la Cristian este să nu se schimbe, dacă rămâne el, are toate şansele să câştige! Orice ar face, el este artist!”, a spus Carla’s Dreams, care a făcut o alegere grea pentru a-i oferi un scaun lui Cristian. Zika Mike a fost compromisul făcut de jurat, acesta părăsind Bootcamp-ul. ”Din păcate, tu eşti epoca glaciară pentru Velociraptorul Mihai”, a spus Carla’s Dreams.

Ca urmare, pe 30 noiembrie, Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremiţeanu.

Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda.  Din echipa lui Ştefan Bănică, Malina Ciarnău, Doiniţa Ioniţă, Ioana Bulgaru şi Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ştefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

 Vinerea viitoare, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”X Factor”, Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va intra în Bootcamp  cu Grupurile