Carla’s Dreams şi Loredana: “Lumea ta”

De: Mioara Tronaru / 28.12.2013, 13:00
Carla’s Dreams şi Loredana: “Lumea ta”
Carla’s Dreams şi Loredana au lansat videoclipul noului lor single “Lumea ta” pe YouTube şi în direct la Vocea României pe PRO TV.

Cei doi artişti au mai cântat noua piesă şi în cadrul concertului Loredanei “Magic”, de la Sala Palatului, din urmă cu aproape o lună. Single-ul a fost compus de Carla’s Dreams, iar producţia a fost realizată de Carla’s Dreams şi The Farmers.

“La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldura noul single, , cântat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm!”, a spus Loredana.

Şi solistul de la Carla’s Dreams a fost încântat de colaborare: “ este a doua piesă lansată de Carla’s Dreams în România şi ne bucurăm că şi de data aceasta, colaborăm cu o artistă româncă. Prin această piesă am încercat să transmitem ceea ce credem cu adevărat: stă în puterea noastră să ne facem viaţa mai frumoasă şi să luptăm, chiar dacă, de multe ori, pare imposibil. Suntem onoraţi că Loredana, un nume atât de mare din industria muzicală, a acceptat invitaţia noastră şi suntem foarte încântaţi de rezultat”, a spus artistul.

Piesa beneficiază şi de un videoclip, produs de Global Records. Filmările au avut loc în studiourile MediaPro din Buftea şi în parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, în regia lui Matei Dima, primul român care a câştigat un premiu la YouTube Music Awards şi initiatorul proiectului online Bromania.

“Videoclipul a fost filmat la temperaturi foarte mici! În ciuda frigului, filmările au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum să rămâi copil, despre revoluţia inocenţei şi a imaginaţiei într-o lume care a uitat să zâmbească şi să se joace”, a explicat Lori.

“Nu am fi reuşit să încheiem cu brio acest videoclip, filmat într-o singură zi foarte friguroasă, fără ca fiecare din echipa să dea tot ce are din el sau ea şi pentru asta sunt extrem de recunoscător. Mă bucur foarte mult deoarece mesajul videoclipului este la fel de pozitiv precum piesa. Actorii, de la mic la mare, s-au descurcat de minune, iar Alex Dorobanţu care a fost DOP, a scos o imagine care s-a potrivit perfect cu povestea videoclipului. Mulţumesc în special Global Records şi MediaPro Pictures pentru profesionalism”, a declarat Matei Dima, regizorul videoclipului.

Carla’s Dreams feat. Loredana – Lumea ta