Carla’s Dreams vrea încă o provocare în noul sezon ”X Factor”

De: Cristiana Trifu / 02.08.2018, 10:29
Carla’s Dreams vrea încă o provocare în noul sezon ”X Factor”
După ce în sezonul trecut Carla’s Dreams a reuşit o premieră cu ”Grupurile”, al căror mentor a fost, anul acesta, juratul ”X Factor” se gândeşte să îşi bată propriul record.

În 2017, Ad Libitum, trupa al cărui mentor a fost Carla’s Dreams, a reuşit să ajungă până în finală, marcând în premieră prezenţa unui reprezentant al grupurilor în această etapă a emisiunii ”X Factor”. Iar juratul se pare că ar fi pregătit să o ia anul acesta de la capăt! ”Când vin grupurile? Dacă tot nu am reuşit anul trecut, aş vrea să mai încerc!”, a fost replica ce i-a surprins pe Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Până acum, Delia a fost de două ori mentorul ”Grupurilor”, în timp ce colegii săi au avut sarcina o singură dată.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , în curând, la Antena 1,  se anunţă plin de surprize. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.