Carlos Santana a fost supus unei proceduri cardiace și și-a anulat spectacolele din decembrie

De: Nicoleta Lepădatu / 02.12.2021, 07:03
Carlos Santana a fost supus unei proceduri cardiace și și-a anulat spectacolele din decembrie

Carlos Santana a suferit o procedură cardiacă încheiată cu succes și a anulat mai multe spectacole din Las Vegas planificate pentru luna decembrie.

Într-un mesaj video difuzat miercuri, Carlos Santana a spus că i-a cerut soției sale să-l ducă sâmbătă la spital din cauza unei probleme cu inima. „O să-mi iau niște timp liber pentru a mă asigura că mă refac și mă odihnesc”, a spus muzicianul.

Michael Vrionis, președintele Universal Tone Management, a declarat că artistul în vârstă de 74 de ani a suferit o „intervenție neprogramată pe inimă”, dar nu a dat alte detalii, conform publicației The Hollywood Reporter.

Procedura și perioada de recuperare necesară după o astfel de intervenție au determinat anularea concertelor câștigătorului de 10 ori al premiului Grammy la Mandalay Bay Resort and Casino până la sfârșitul anului. El urmează să reia spectacolele în ianuarie, a spus echipa sa de management.

Carlos se descurcă fantastic și este nerăbdător să revină curând pe scenă”, a spus Michael Vrionis într-un comunicat de presă. „Regretă profund că această problemă de sănătate a necesitat anularea viitoarelor sale spectacole.”

La începutul acestui an, Carlos Santana a lansat albumul „Blessings and Miracles”, care include colaborări cu Rob Thomas, Chris Stapleton și mulți alți artiști renumiți.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele, rezidenţă artistică de 12 săptămâni în Las Vegas, începând din ianuarie