Carmen Brumă, adevărul despre batoanele de slăbit: „Te îngraşi foarte uşor”

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 13:22
Carmen Brumă, adevărul despre batoanele de slăbit:
Carmen Brumă are o siluetă demnă de invidiat, neavând pic de celulită. Vedeta face mult sport şi este extrem de atentă la ceea ce consumă.

Iubita lui Mircea Badea a dorit să spulbere mitul batoanelor pentru slăbit.

„Batoanele pentru slăbit au o încadrare foarte promiţătoare, atrăgătoare pentru toţi cei care au probleme cu greutatea, dar neconformă cu realitatea. Din punctul meu de vedere nu există batoane de slăbit pentru slăbit, niciun baton pe lumea asta nu te slăbeşte. Dacă vrei să slăbeşti trebuie să ai o alimentaţie corectă asociată eventual cu sport. Păcatul acestor batoane ar fi raportarea noastră la ele, aşteptăm minuni de la ele.

Batoanele conţin diverse elemente nutritive, cele mai multe conţin cereale, unele şi proteine din zer sau soia, o cantitate mare de carbohidraţi şi per total multe calorii, unele dintre ele depăşesc 100 de calorii pe suta de grame şi le mâncăm la liber. Avem impresia că dacă mâncăm după masă un baton ca acesta nu se pune. Poţi să te îngraşi foarte uşor mâncând pe post de desert acest baton.

În anumite condiţii excepţionale pot înlocui o masă deşi ele aşa sunt promovate, şi anume că le putem mânca în loc de o masă. Există mai multe feluri de batoane, cu proteine, fără, destinate creşterii masei musculare, înainte sau după efort. Nu există înlocuirea mesei cu un baton”, a explicat Carmen Brumă pentru Antena 1.