Carmen Brumă, fără lenjerie intimă la un eveniment! Ce a lăsat să se vadă!

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2016, 10:59

Carmen Brumă, fără lenjerie intimă la un eveniment! Ce a lăsat să se vadă!
Iubita lui Mircea Badea a mers la un eveniment monden, unde a purtat o ţinută extrem de îndrăzneaţă, cu care a făcut furori.

Vedeta a postat fotografia pe internet, iar unii fani au luat foc şi nu au apreciat deloc rochia pe care a ales-o Camen, mai ales că şi alte vedete internaţionale au optat pentru rochii decupate într-o parte.

”Nu pot să cred că ai purtat aşa ceva….le imitaţi toate pe cele de la Holywood…să nu uităm cine a mai purtat ceva de genul…Irina Shayk care are aproape 2 metri şi e un model perfect…mă refer la ani şi siluetă…pe bune? Cineva mai sus avea dreptate: la cât sport faci şi cum promovezi tu mâncarea aia sănătoasă doar la aparate scumpe prin presare la rece, nu arăţi perfect, ori e rochia, ori corpul începe să te păcălească că ai fi perfectă.Şi pentru vârsta ta, îmi pare rău,  nu arăţi ideal nici măcar la cât sport zici că faci. Sunt femei care la 50 de ani arată aşa. Îmi pare rău, dar apariţia a fost dezamăgitoare”, i-a scris o fană nemulţumită de ţinuta aleasă.

Ceilalţi fani ai lui Carmen au intervenit imediat : ”O femeie superbă este mereu invidiată. Pentru vârsta ta şi pentru faptul că eşti mămică, îţi admir înfăţişarea. Eşti o persoană minunată. Spor în toate şi la cât mai multe poze de genul”, i-a transmis o admiratoare.

Vedeta a preferat să evite polemica şi nu a răspuns jignirii, mai ales că au existat şi o mulţime de persoane care au complimentat-o pentru corpul fără cusur pe care îl are.